Survivor 4 trailer: Στο στόχαστρο ο Τζέιμς – Η έξυπνη στρατηγική του με τον Νίκο

Survivor 4 trailer: Στο στόχαστρο ο Τζέιμς – Η έξυπνη στρατηγική του με τον Νίκο
Ο Τζέιμς στο Survivor 4 Youtube / @SKAI.gr

Πού κρύβεται η αλήθεια για τον Τζέιμς και τον Νίκο; Η Μαριαλένα εναντιώνεται στους συμπαίκτες της στο "Survivor 4" και δηλώνει πως το παίζουν θύματα. Διεκδίκηση της δεύτερης ασυλίας για τις δύο ομάδες.

Στο στόχαστρο των συμπαικτών του θα βρεθεί την Μεγάλη Τρίτη (27/04) ο Τζέιμς Καφετζής στο “Survivor 4”, όπως και ο Νίκος Μπάρτζης, με τον οποίο κάνουν κολλητή παρέα και αποτελούν ένα ισχυρό δίδυμο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

“Για κάποιο λόγο, όλη η παραλία τώρα έχει εναντιωθεί απέναντι σε μένα και τον Νίκο. Ψηφίζει η πλειοψηφία και θέλουν να βγάλουν εμάς τους δύο”, ακούγεται να λέει στο νέο trailer του “Survivor 4” ο Τζέιμς Καφετζής, κατηγορώντας τους υπόλοιπους πως θέλουν να “πετάξουν” έξω τον ίδιο και τον φίλο του.

Από την άλλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει αντίθετη άποψη και δηλώνει πως οι δυο τους το παίζουν θύματα για να κερδίζουν συμμάχους, αλλά και τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

“Ο Νίκος και ο Τζέιμς ακολουθούν την στρατηγική της θυματοποίησης και της απομόνωσης, όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν. Όλο αυτό είναι μια στρατηγική και είναι σχεδιασμένο από τον Τζέιμς”, αναφέρει η Μαριαλένα, ενώ με την τοποθέτησή της φαίνεται να συμφωνεί και ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος αναφέρει πως οι δύο παίκτες τους πλησίασαν, εμφανίζοντας τους εαυτούς τους ως θύματα.

Στο νέο επεισόδιο, οι παίκτες των δύο ομάδων θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Υπενθυμίζεται, πως την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι και γι’ αυτό οι Μπλε ψήφισαν προς αποχώρηση έναν συμπαίκτη τους, τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ την ατομική ασυλία πήρε ο Παύλος Γαλακτερός.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Μ. Τρίτης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα