Survivor 4 trailer: Το αδιανόητο στοίχημα Ηλία-Τζέιμς και το ανατρεπτικό αγώνισμα

Survivor 4 trailer: Το αδιανόητο στοίχημα Ηλία-Τζέιμς και το ανατρεπτικό αγώνισμα
Ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor 4 Glomex

Πότε επιστρέφει το "Survivor 4" με καινούργιο επεισόδιο. Στο στόχαστρο ξανά ο Τζέιμς. Γεμάτο ανατροπές θα είναι το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της βδομάδας.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 3 Μαΐου, θα επιστρέψει το “Survivor 4” στον ΣΚΑΙ, καθώς την Κυριακή δεν θα έχουμε επεισόδιο λόγω της γιορτής του Πάσχα.

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor 4” θα δούμε τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δέχεται επίθεση από τους υπόλοιπους παίκτες, όπως και ο φίλος του ο Νίκος Μπάρτζης. Όπως λέει, θα συνέφερε αρκετούς από το παιχνίδι να φύγουν οι ίδιοι, ενώ η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιεί τον Νίκο για να πετύχει τους στόχους του και δεν είναι πραγματικοί φίλοι.

Παράλληλα, λίγο πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βάλουν ένα πρωτότυπο στοίχημα με τον Τζέιμς Καφετζή. Οι δύο Κόκκινοι θα ανακοινώσουν πως αν κερδίσει η ομάδα τους την ασυλία, θα βγάλουν τα ρούχα τους και θα βουτήξουν γυμνοί, ενώ ο παίκτης των Μπλε θα φορέσει το μαγιό που του άφησε η πρώην συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Το αγώνισμα ασυλίας αναμένεται γεμάτο αγωνία και ανατροπές, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους!

Survivor 4: Δείτε το trailer για τη Δευτέρα του Πάσχα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα