Survivor 4: Ξεκινά η ψηφοφορία των τηλεθεατών – Τι αλλάζει στις αποχωρήσεις

Survivor 4: Ξεκινά η ψηφοφορία των τηλεθεατών – Τι αλλάζει στις αποχωρήσεις
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Τον αγαπημένο τους παίκτη θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν φέτος οι τηλεθεατές του "Survivor". Τι αλλάζει στα συμβούλια και τις αποχωρήσεις.

Την πρώτη τους ασυλία θα διεκδικήσουν η ομάδα των Διάσημων και η ομάδα των Μαχητών στο δεύτερο επεισόδιο του “Survivor 4” που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (28/12).

Στην πρεμιέρα της Κυριακής (27/12) είδαμε τους Μαχητές να κερδίζουν το πρώτο έπαθλο, ενώ ακούσαμε και τις πρώτες γκρίνιες από τους παίκτες της ομάδας, που στοχοποίησαν την Έλενα Κρεμλίδου, η οποία σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Και οι δύο ομάδες πέρασαν δύσκολα με τις βροχές και το τροπικό κλίμα, αλλά η ταλαιπωρία τους δεν θα σταματήσει εδώ, αφού απόψε θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο και την Αγγελική Λάμπρη να παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση.

Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή “Love it”, απόψε θα ξεκινήσει η ψηφοφορία των τηλεθεατών, οι οποίοι θα μπορούν με τη θετική τους ψήφο να επιλέγουν τον παίκτη που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στο “Survivor”, καθώς φέτος αλλάζουν τα πάντα ως προς την αποχώρηση των παικτών, αφού για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα