Survivor 5: Κατέρρευσε ο Βαλάντης – “Ντρέπομαι να δω τα παιδιά μου”

Survivor 5: Κατέρρευσε ο Βαλάντης – “Ντρέπομαι να δω τα παιδιά μου”
Ο Βαλάντης στο Survivor 5 Glomex

"Λύγισε" ο Βαλάντης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5. Ξέσπασε σε κλάματα και ανέφερε πως αισθάνεται πολύ πληγωμένος και ντροπιασμένος μετά τα τελευταία γεγονότα.

Συναισθηματικά φορτισμένοι ήταν οι παίκτες του Survivor 5 στο επεισόδιο της Τρίτης (18/01) στον ΣΚΑΙ, τόσο πριν όσο και μετά το αγώνισμα επάθλου φαγητού και επικοινωνίας.

Στο άκουσμα ότι οι νικητές του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα από τους φίλους και τους συντρόφους τους, έκανε και τις δύο ομάδες να συγκινηθούν βαθιά.

Διάσημοι και Μαχητές “λύγισαν”, ενώ ένας από τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ήταν ο Βαλάντης, ο οποίος ανέφερε τα εξής στον Γιώργο Λιανό:

“Συγγνώμη, απλά είμαι πολύ πληγωμένος. Πολύ πληγωμένος. Το έπαθλο δεν μπορεί να κλείσει πληγές. Νομίζω ότι με έχουν εκθέσει πάρα πολύ όλες οι συμπεριφορές εδώ. Έχω φτάσει σε ένα σημείο που έχω “σπάσει”. Ντρέπομαι πάρα πολύ να γυρίσω να δω τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Ξέρουν τι είμαι. Απλά μου είχαν πει να προσέχω λίγο τα νεύρα μου μην εκτεθώ”.

Υπενθυμίζεται πως ο Βαλάντης είναι πλέον απομονωμένος μετά την απαράδεκτη ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor 5: Το ξέσπασμα του Βαλάντη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version