Survivor 5: Οι Μαχητές “ξεσκεπάζουν” τον Μαρτίκα – Οι αιχμές για οργανωμένη στρατηγική και πλεκτάνη

Survivor 5: Οι Μαχητές “ξεσκεπάζουν” τον Μαρτίκα – Οι αιχμές για οργανωμένη στρατηγική και πλεκτάνη
Survivor 5

Στόχος των συμπαικτών του στη Μπλε ομάδα έχει γίνει ο Σπύρος Μαρτίκας και η οργανωμένη στρατηγική του. Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Κατσαούνη για τον "αργηγό της πλεκτάνης" και όσα τους υπόσχεται εκτός παιχνιδιού.

Στο στόχαστρο των συμπαικτών του στο Survivor 5 φαίνεται πως έχει μπει ο Σπύρος Μαρτίκας από την ομάδα των Μαχητών με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη να προχωρούν σε αποκαλύψεις για τη “δράση” του συμπαίκτη τους.

Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου (15/1) που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Κατσαούνης μιλώντας στην κάμερα φανερά φορτισμένος δηλώνει πως “είναι πάρα πολύ άδικο 10-11 άτομα να είναι εναντίον μου και ενώ αυτοί φταίνε να βγάλουν φταίχτη εμένα”, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις που έκανε περί στημένου παιχνιδιού για να φύγει η Παρασκευή Σταματοπούλου.

“Ο αρχηγός σε όλη αυτή την πλεκτάνη είναι ο Μαρτίκας. Μάς τάζει σε όλους δουλειές έξω να μας βρει στα φαρμακεία, εμένα θα με κάνει μέτοχο στο φαρμακείο…”, ακούγεται στη συνέχεια να λέει ο Γιώργος Κατσαούνης στη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία όπως σχολίασε, “περιμένω τα πάντα, γιατί ο καθένας έχει μπει με μια στρατηγική, μάλλον του Μαρτίκα είναι λίγο πιο οργανωμένη”.

Ακόμη ένας απαιτητικός στίβος μάχης περιμένει Διάσημους και Μαχητές στο πρώτο αγώνισμα επάθλου φαγητού της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια;

Survivor 5: Δείτε το trailer του Σαββάτου (15/1)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα