Survivor 5: Παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού – Ο Λιανός ανακοινώνει ποινές

Survivor 5: Παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού – Ο Λιανός ανακοινώνει ποινές
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Νέο φιλί για Μυριέλλα και Κατσαούνη στο Survivor 5, ενώ στους Μαχητές αναμένεται ένας μεγάλος καβγάς. Μια δυσάρεστη ανακοίνωση θα κάνει ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού.

Με νέο επεισόδιο και πολλές εκπλήξεις επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (24/01) το Survivor 5 στον ΣΚΑΙ, μετά από την τελευταία ήττα των Διασήμων και την ανάδειξη του Θανάση Βισκαδουράκη ως πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Όπως θα δούμε, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης έρχονται ξανά κοντά, μετά από τον τσακωμό που είχαν τις προηγούμενες μέρες, ενώ θα δούμε να δίνουν και ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. “Κατάλαβα ότι έχει μετανιώσει για αυτά που είπε. Μου ζήτησε συγγνώμη και νομίζω πως τα πράγματα μεταξύ μας αρχίζουν και φτιάχνουν“, αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ενώ την ίδια στιγμή η Αθηνά Ευμορφιάδη την κατηγορεί πως φάσκει και αντιφάσκει διαρκώς.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/01), θα δούμε έναν δυνατό αγώνα για την διεκδίκηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα έχουμε έναν μεγάλο καβγά μεταξύ των Μαχητών, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθεί η Ασημίνα, αλλά και ανατροπές.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως υπήρξε παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού, κάτι που επιφέρει ποινές. “Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές”, λέει ο παρουσιαστής.

Ενδέχεται η παραβίαση των κανόνων να αφορά την κλοπή γραφίδας και παπύρου από την Μυριέλλα Κουρεντή. Υπενθυμίζεται πως η παίκτρια έκλεψε τα παραπάνω από το συμβούλιο του νησιού προχθές, με στόχο να γράψει ένα γράμμα για τον Γιώργο Κατσαούνη και να του το δώσει, κάτι που είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Survivor 5: Δείτε το trailer της Δευτέρας (24/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version