Survivor 5 trailer: Τα παθιασμένα φιλιά στην πισίνα φέρνουν χάος στο Συμβούλιο – “Στο 1950 ζούμε;”

Survivor 5 trailer: Τα παθιασμένα φιλιά στην πισίνα φέρνουν χάος στο Συμβούλιο – “Στο 1950 ζούμε;”
Στιγμιότυπο από το αποψινό επεισόδιο του Survivor glomex

Το πρώτο τους φιλί δίνουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης. Χαμός στο Συμβούλιο, ο Βαλάντης επιτίθεται άγρια στους δύο παίκτες.

Το Survivor επέστρεψε στις οθόνες μας για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ξεκινά με πολλές εντάσεις για τις δύο αντίπαλες ομάδες, αλλά και με ένα τρυφερό ειδύλλιο για δύο παίκτες του φετινού κύκλου.

Ο λόγος για τη Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου φαγητού και τη νίκη των Διάσημων, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές, σε μια τρυφερή στιγμή των δύο παικτών του Survivor 2022.

Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς στο αποψινό επεισόδιο οι δύο παίκτες αναμένεται να έρθουν ακόμη πιο κοντά μέσα στην πισίνα, μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Ο απόλυτος χαμός αναμένεται να γίνει στο Συμβούλιο του Νησιού, με κάποιους παίκτες να σχολιάζουν έντονα τη σχέση των δύο παικτών.

Ο Βαλάντης υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να βλέπει “ερωτοτροπίες”, ενώ από την άλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φαίνεται να στηρίζει τους δύο παίκτες, λέγοντας πως νιώθει ότι “είμαστε στο 1950” και πως “ζει έναν συντηρητισμό”.

Survivor 5: Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα