Survivor 5: Σύντροφος παίκτριας μπαίνει στο reality

Survivor 5: Σύντροφος παίκτριας μπαίνει στο reality
Η ομάδα των Μαχητών του Survivor 5 Instagram

Με νέους παίκτες θα ενισχυθεί η ομάδα των Μαχητών του Survivor μετά τις τρεις αποχωρήσεις για ιατρικούς λόγους. Ποιος φημολογείται ότι είναι ο νέος παίκτης.

Μετά την τριπλή αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών του Survivor 5, ένας νέος παίκτης φημολογείται πως ετοιμάζεται να εισβάλλει στο reality επιβίωσης στα επόμενα επεισόδια, ωστόσο η επιλογή της παραγωγής δεν είναι καθόλου τυχαία.

Με την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, τον Θανάση Μπέλλο και τον Σταμάτη Καλαφατά να αποτελούν πια παρελθόν από το Survivor, ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα, το μοντέλο Γιώργος Καβακάκης, είναι πιθανό να αποτελέσει το νέο μέλος της ομάδας των Μαχητών.

Τουλάχιστον, αυτό αποκάλυψε μέσα από το Happy Day της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ σε περίπτωση που τελικά ο παίκτης μπει στο παιχνίδι, την είσοδό του θα τη δούμε στις επόμενες εβδομάδες.

Survivor 5: Ποια είναι η Πελαγία Καζολέα

Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο της showbiz. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

STUDIO FOTOGENIA

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version