Survivor 5 – “Βόμβα” από Γιωρίκα Πιλίδη – Επέστρεψε και ανακοίνωσε την αποχώρησή του

Survivor 5 – “Βόμβα” από Γιωρίκα Πιλίδη – Επέστρεψε και ανακοίνωσε την αποχώρησή του
Ο Γιωρίκας Πιλίδης στο Survivor 5 glomex

Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας λόγω προβλημάτων υγείας ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε στην παραλία των Διασήμων φέρνοντας όμως μαζί του δυσάρεστα νέα για την πορεία του στο παιχνίδι. Όσα είπε στους συμπαίκτες του.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε στο Survivor 5 και στην ομάδα των Διασήμων, ωστόσο όπως προέκυψε τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, επιβεβαιώνοντας τα spoiler των προηγούμενων ημερών που τον ήθελαν να βρίσκεται μια ανάσα πριν την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

Έπειτα από αρκετές ημέρες απουσίας, ο νεαρός παίκτης που θεωρείται ένα από τα φαβορί του νέου κύκλου του Survivor, επέστρεψε στο επεισόδιο του Σαββάτου στην παραλία των Διασήμων, όπου οι συμπαίκτες του τού επιφύλασσαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή και του μετέφεραν το κλίμα της ομάδας όσο εκείνος απουσίαζε.

Ωστόσο, το κλίμα βάρυνε γρήγορα όταν ο Γιωρίκας Πιλίδης μετέφερε στους συμπαίκτες του τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας του, ανακοινώνοντάς τους μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ήμουν μια βδομάδα στην κλινική και δυστυχώς με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, εγώ, υπό αυτές τις συνθήκες, όσο κι αν μείνω εδώ δεν θα μπορέσω να γίνω καλά. Οπότε θα πρέπει δυστυχώς να αποχωρήσω από αυτό το παιχνίδι”, δήλωσε χαρακτηριστικά, με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα