Survivor 5: “Βόμβα” Μυριέλλας για Μαχητές – “Μου είπαν τι να ψηφίσω”

Survivor 5: “Βόμβα” Μυριέλλας για Μαχητές – “Μου είπαν τι να ψηφίσω”
Η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5 Glomex

Η Μυριέλλα Κουρεντή "αδειάζει" τους Μαχητές, αποκαλύπτοντας τι της ζήτησαν να κάνει στην ψηφοφορία του Survivor 5. Όσα ανέφερε η παίκτρια.

Μια αποκάλυψη για δύο από τους παίκτες των Μαχητών έκανε η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5 που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/01) στον ΣΚΑΙ.

“Συνέβησαν δύο σκηνικά πριν ξεκινήσει το χθεσινό συμβούλιο. Ήρθαν δύο άτομα από τους Μπλε και με έπιασαν. Τον έναν τον εμπιστευόμουν πολύ, για τον άλλον είχα τις αμφιβολίες μου. Μου είπαν να ψηφίσω έναν από εμάς που να θεωρώ πως έχει υψηλή δημοτικότητα, ώστε να φύγει σίγουρα ένας από αυτούς που θα βγάλουν αυτοί στον τάκο. Εγώ εκείνη την ώρα κατευθείαν αντέδρασα και τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση”, είπε η παίκτρια του Survivor 5.

“Αυτό εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, μα καθόλου. Πρώτον, γιατί αυτό δηλώνει πολλή στρατηγική από πίσω, ότι υπάρχει σχέδιο. Και δεύτερον, γιατί ό,τι και να πει ο άλλος σε ένα συμβούλιο, ότι και να δηλώσει, αν δεν είσαι στον ίδιο χώρο με τους άλλους, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο”, συμπλήρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία μετέφερε το τι έγινε στους Λάμπρο Κωνσταντάρα και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Για το περιστατικό, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: Ήταν πολύ άκομψο και κακό αυτό που έκαναν οι Μαχητές. Εγώ είπα στη Μυριέλλα πως αν ήμουν στη θέση της, θα σκεφτόμουν σοβαρά να το πω δημόσια στο συμβούλιο. Σε αυτή την κακή στρατηγική, εγώ θα απαντούσα με την ειλικρίνεια. Ώστε να μάθουν όλοι ότι υπάρχουν δύο άνθρωποι που θέλουν το κακό της ομάδας. Θα πετούσα το μπαλάκι σε αυτούς και θα τους άφηνα να βράσουν στο ζουμί τους”.

Μάλιστα, ο παίκτης των Διασήμων είπε πως πιθανολογεί ότι ένας από τους δύο Μαχητές είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ για τον δεύτερο έχει ερωτηματικό. Ωστόσο, τόνισε πως δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, αλλά ότι πρόκειται για άντρες.

Survivor 5: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα