Survivor 5: Ξεσπά σε κλάματα ο Βαλάντης – “Ερωτικό καβγαδάκι” για Μυριέλλα και Κατσαούνη

Survivor 5: Ξεσπά σε κλάματα ο Βαλάντης – “Ερωτικό καβγαδάκι” για Μυριέλλα και Κατσαούνη
Ο Βαλάντης στο Survivor 5 Glomex

Στο στόχαστρο των συμπαικτών του εξακολουθεί να βρίσκεται ο Βαλάντης στο Survivor 5, ενώ θα καταρρεύσει λίγο πριν το αγώνισμα. Ο εκρηκτικός διάλογος ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη για το ειδύλλιό τους.

Απομονωμένος είναι ο Βαλάντης στο Survivor 5, μετά την χυδαία ατάκα που είπε στην συμπαίκτριά του Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Οι Διάσημοι έχουν στρέψει την πλάτη στον τραγουδιστή, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ανέδειξαν ως δεύτερο και τρίτο υποψήφιο τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη αντίστοιχα. Οι παίκτες εξήγησαν πως τα δύο αυτά πρόσωπα θα είναι “το φως απέναντι στο σκοτάδι” στην ψηφοφορία του κοινού, ελπίζοντας ότι έτσι θα στείλουν τον τραγουδιστή εκτός ριάλιτι.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5, θα δούμε τους Κόκκινους να είναι ακόμη θυμωμένοι με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Βαλάντη, ενώ λίγο πριν το αγώνισμα – στο οποίο οι νικητές θα διαβάσουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους τους – ο τραγουδιστής θα ξεσπάσει σε κλάματα. “Είμαι πολύ πληγωμένος” θα πει με δάκρυα στα μάτια.

Έπειτα, θα δούμε μια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, με τον διάλογο να είναι ο εξής:

Κατσαούνης: Καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο και αυτή η πλακίτσα μεταξύ εμένα και της Μυριέλλας

Μυριέλλα: Θα ήθελα να σου πω Γιώργο μου ότι κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Κατσαούνης: Δεν κάνω κανένα λάθος.

Μυριέλλα: Κάνεις. Άσε με να ξέρω τι λέω. Και θα φανεί κι αυτό στην πορεία.

Κατσαούνης: Ας μην φανεί καλύτερα. Άστο.

Survivor 5: Δείτε το trailer της Τρίτης (18/1)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα