Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Χαμός στο συμβούλιο

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – Χαμός στο συμβούλιο
Survivor All Star Facebook / @Survivor Greece

Τρομερή ένταση στο συμβούλιο με τους Μαρτίκα και Καραγκούνια να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Ποιος παίκτης αποχώρησε.

Ακόμα ένα έντονο επεισόδιο είδαμε το βράδυ του Σαββάτου με το Survivor All Star να επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ φέρνοντας νέες εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και δη σε αυτή των Κόκκινων όπου το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο.

Η ρήξη στους Διάσημους είχε εμφανιστεί από τις προηγούμενες ημέρες, με τις δηλώσεις ορισμένων παικτών on camera να μεταφέρουν την… ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην ομάδα τους.

Η Ελένη Χαμπέρη, μία εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση, έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα, αφήνοντας αιχμές για τους συμπαίκτες της, καθώς όπως είπε δεν έχει τη στήριξη που θα έπρεπε να έχει.

“Δεν θέλουν να φέρω πόντο στην ομάδα, ότι δεν έχω αυτή τη στήριξη που θα έπρεπε να έχω. Δεν θέλω να ξεσπάσω σε κλάματα”, είπε φανερά φορτισμένη κάνοντας λόγο για κάποιο “σχέδιο” που αποσκοπεί στο να παραμείνει στο παιχνίδι η Χριστίνα Κεφαλά. “Όσο τα κρατάω μέσα μου έρχεται κάποια στιγμή που ξεσπάω”, δήλωσε κλαίγοντας.

Η κόκκινη ομάδα πήγε στο συμβούλιο πληγωμένη και με πολλά προβλήματα λόγω της υποψηφιότητας της Ελένης Χαμπέρη, οι εντάσεις ωστόσο μεταφέρθηκαν και με την απέναντι ομάδα με τους… κλασικούς πρωταγωνιστές Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.

Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τους τόνους και τα… ντεσιμπέλ να ανεβαίνουν ιδιαίτερα σε κάποιο σημείο και τον Γιώργο Λιανό να παρεμβαίνει για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι ήταν οι Χριστίνα Κεφαλά, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Ελένη Χαμπέρη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι η Χριστίνα Κεφαλά, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Το ήξερα. Τέλεια, το περίμενα. Χαίρομαι γιατί θα δυναμώσει η ομάδα μου. Εύχομαι όλα τα καλά στα παιδιά και όλα καλά, χαίρομαι. Η ζωή είναι έξω. Ήρθα για δυο εβδομάδες, αγωνίστηκα, δεν μου βγαίνει και όλα καλά”, ήταν τα λόγια της παίκτριας μετά την ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα