Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος – “Να αποχωρήσω οικειοθελώς;”

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος – “Να αποχωρήσω οικειοθελώς;”
Survivor All Star Glomex

Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία και το έπαθλο φαγητού στο Survivor All Star. Σαστισμένοι οι παίκτες από την πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας. Η "έκπληξη" της κάλπης.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star την Κυριακή (15/01) στον ΣΚΑΙ και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους στο πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας.

Λίγο πριν “ριχτούν” στη μάχη, οι Μαχητές και οι Διάσημοι έλαβαν στις παραλίες τους τις εβδομαδιαίες προμήθειες που τους δίνει η παραγωγή, με την ανακούφιση και τη συγκίνηση να είναι εμφανείς στα μάτια τους, καθώς είχε πέσει μεγάλη πείνα στις ομάδες.

Στο αγώνισμα που ακολούθησε, το οποίο συνδύαζε ασυλία και έπαθλο φαγητού, οι Μπλε ήταν εκείνοι που κατάφεραν να επικρατήσουν. Εκτός της ασφάλειας που τους προσέφερε η νίκη για το συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές απόλαυσαν και λουκουμάδες με μέλι, που τους έδωσαν ενέργεια.

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν στην κάλπη έναν από τους συμπαίκτες τους, με το αποτέλεσμα να τους αφήνει όλους σαστισμένους – τους ίδιους αλλά και τους αντιπάλους τους.

Η κάλπη των Διασήμων καθώς έδειξε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ως υποψήφιο τον ζαχαροπλάστη. Ο ίδιος ο Κώστας Παπαδόπουλος ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, μην μπορώντας να δώσει εξήγηση, καθώς υπάρχουν ξεκάθαρα πιο αδύναμοι παίκτες στην ομάδα.

Νωρίτερα ο παίκτης εμφανίζονταν σίγουρος ότι οι συμπαίκτες του κατάλαβαν το λάθος τους και θα αργήσουν να τον ξαναψηφίσουν.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Μήπως να ζητήσω να αποχωρήσω; Φέρνω πόντο στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και είμαι στον τάκο; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φέρει πόντους. Είναι πάρα πολύ άδικο. Ειλικρινά το σκέφτομαι μήπως αποχωρήσω από μόνος μου, ανέφερε ο παίκτης, ενώ τον υποστήριξαν πολλοί συμπαίκτες του και αντίπαλοι.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Ευρυδίκη Παπδοπούλου, παρότι φανερά πιο αδύναμες παίκτριες μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, κατάφεραν να γλιτώσουν σε πρώτη φάση, αφού οι ψήφοι που έλαβαν ήταν λιγότερες. Μένει να δούμε τι θα γίνει αν οι Διάσημοι χάσουν και δεύτερη ασυλία, όπου εκεί θα πρέπει να βγουν άλλοι δύο υποψήφιοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα