Survivor All Star: Επιστροφή “αστέρων” – Οι πέντε νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Survivor All Star: Επιστροφή “αστέρων” – Οι πέντε νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι
Survivor All Star Instagram / @survivorturkiye

Ονόματα - έκπληξη παρουσιάστηκαν στο τρίτο τρέιλερ του Survivor All Star και το παζλ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού συμπληρώνεται. Ποιοι ταξιδεύουν για Άγιο Δομίνικο.

Παρέλαση “αστέρων” στο Survivor All Star, το οποίο έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου.

Οι πρώτοι παίκτες που θα συμμετάσχουν στην all star εκδοχή του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ το πρωί της Τετάρτης (21/12) αποκαλύφθηκαν πέντε ακόμα ονόματα, που θα συμπληρώσουν το παζλ των “πρωταγωνιστών” του παιχνιδιού.

Μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ “Πρωινό Μας” προβλήθηκε το τρίτο κατά σειρά trailer του Survivor All Star, όπου μεταξύ άλλων βλέπουμε την Εύη Σαλταφερίδου, την πρώην νικήτρια Κατερίνα Δαλάκα, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο.

“Αυτή τη φορά έρχομαι πιο δυνατή και στόχος μου είναι να φτάσω μέχρι το τέλος”, δηλώνει η Εύη Σαλταφερίδου με την Κατερίνα Δαλάκα να δηλώνει αποφασισμένη να κατακτήσει τον τίτλο και του Survivor All Star.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ακούγεται να λέει πως “κάποιοι έκαναν το λάθος και με υποτίμησαν, τώρα θα με φοβούνται”, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος δηλώνει πως “από την ώρα που έφυγα από το νησί έχω μόνο μία σκέψη, να γυρίσω πίσω, να επιβιώσω, να αγωνιστώ, να νικήσω”.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο είναι η συμμετοχή του Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος κάνοντας ελεύθερη πτώση ακούγεται να λέει “ο πειρατής επέστρεψε“.

Survivor All Star: Πότε φεύγουν οι παίκτες

Την ίδια στιγμή, βγαίνουν στο “φως” λεπτομέρειες που αφορούν την φετινή παραγωγή, μερικές εκ των οποίων έκανε γνωστές ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή “Πρωινό μας” με την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως οι παίκτες και παίκτριες θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές Ιανουαρίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Τελειώνω τα γυρίσματα στο The Voice, μου έχουν μείνει άλλα δύο, τα δύο τελευταία battles που θα προλάβω να κάνω μαζί με τους υπόλοιπους. Και μετά τις γιορτές με αρχές Γενάρη θα πάμε. Μπορεί και να κάνουμε Πρωτοχρονιά μέσα στο αεροπλάνο, μου έχει ξανατύχει”.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Γιώργος Λιανός έχει γυρίσματα μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου για το The Voice, και έτσι οι συντελεστές και οι συμμετέχοντες θα κάνουν Πρωτοχρονιά στην Ελλάδα και μετά θα ταξιδέψουν για την Καραϊβική.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες και οι παίκτριες του Survivor All Star θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα σε δύο “δόσεις”: η πρώτη ομάδα στις 2 Ιανουαρίου και η δεύτερη στις 3 Ιανουαρίου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το “landing” των Survivors στις παραλίες τους, θα σημειωθεί στις 5 Ιανουαρίου.

Survivor All Star: Πόσους παίκτες θα δούμε

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός διευκρίνισε πως το πρώτο trailer του φετινού Survivor ήταν αφιερωματικό, με κάποια άτομα που έγραψαν ιστορία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όσα πρόσωπα είδαμε στο βίντεο, θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Επίσης, είπε πως οι αρχικοί παίκτες θα είναι 24 ή 26.

“Έχουν υπογράψει πολλά άτομα το προσύμφωνό τους, πάνω από 40. Η τελική 24άδα ή 26άδα με την οποία θα ξεκινήσει το παιχνίδι, δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμη. Ούτε καν στα άτομα που είναι υπεύθυνα να βγάλουν τα εισιτήρια. Είναι top secret. Στη συνέχεια, θα μπουν σίγουρα κι άλλα άτομα, για να βγει το project”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα