Survivor All Star: Επίθεση Βρισηίδας σε Μπάρτζη – “Αν βαριέσαι άντε σπίτι σου”

Survivor All Star: Επίθεση Βρισηίδας σε Μπάρτζη – “Αν βαριέσαι άντε σπίτι σου”
Βρισηίδα Ανδριώτου glomex

Τις επιλογές των Κόκκινων και την ψηφοφορία που ανέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η συνομωσία και η λευκή ψήφος του Μπάρτζη που προκάλεσε την αντίδρασή της.

Με αρκετή ένταση ξεκίνησε η ημέρα για την ομάδα των Μπλε του Survivor All Star μετά τη χθεσινή ψηφοφορία από την οποία αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αναμένεται να αποχωρήσει οικειοθελώς στο αποψινό επεισόδιο, βλέπει “συνωμοσία” πίσω από την υποψηφιότητα του Κώστα, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να τον ψηφίζουν βάσει του ιστορικού του στο παιχνίδι.

“Δεν μπορούν να ψηφίζουν τον Κώστα Παπαδόπουλο βάσει του ιστορικού του, αφού τώρα ήταν καλύτερος από τα κορίτσια, γιατί να προστατέψουμε τα κορίτσια, αφού είναι χειρότερες από τα αγόρια. Θεωρώ ότι η Σταυρούλα και η Ασημίνα που είναι αιώνιες εχθροί ξαφνικά έγιναν φίλες για να αποφύγουν τον ‘τάκο’ και πίσω από την ψήφο του Κώστα βρίσκονται οι δύο αυτές παίκτριες”, δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Από τα βέλη της δεν γλίτωσε ούτε ο Νίκος Μπάρτζης η λευκή ψήφος του οποίου στη χθεσινή ψηφοφορία μόνο σύμφωνη δεν βρήκε τη νεαρή παίκτρια του reality.

“Ο Μπάρτζης έριξε λευκό και το θεωρώ πάρα πολύ άσχημο γιατί θεωρώ ότι δεν παίρνεις ευθύνη στο να ψηφιστείς. Εμείς είμαστε κορόιδα που ψηφίζουμε και παίρνουμε ευθύνη για την ομάδα μας; Δεν θέλουμε να ψηφιστεί κανένας παρ’ όλα αυτά πρέπει να ψηφίσουμε. Οπότε αν βαριέσαι, δεν παίρνεις την ευθύνη της ομάδας σου, για ποιο λόγο είσαι εδώ; Πήγαινε σπίτι σου”, είπε.

Με αφορμή τη βοήθεια που της πρόσφερε ο Ηλίας Γκότσης και την ανέβασε στους ώμους του για να φτιάξουν την καλύβα τους, η Βρισηίδα Ανδριώτου έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κανένας άλλος άνδρας για εκείνη, πέρα από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα, ζητώντας του χαριτολογώντας να μη ζηλέψει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα