Survivor All Star: Μαινόμενη η Ελευθερία Ελευθερίου – “Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου και με κυνηγούσες”

Survivor All Star: Μαινόμενη η Ελευθερία Ελευθερίου – “Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου και με κυνηγούσες”
Survivor All Star glomex

Επεισοδιακά κύλησαν οι πρώτες ώρες στο Survivor All Star για την Ελευθερία Ελευθερίου καθώς ήρθε αντιμέτωπη με τον Μάριο Πρίαμο μετά το "σίριαλ" με την Καρολίνα Καλύβα. Η επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα στον συμπαίκτη του.

Δεν θα μπορούσε να κυλήσει πιο επεισοδιακά και με μεγαλύτερη ένταση η είσοδος των νέων παικτών στο Survivor All Star, καθώς στην ομάδα των Διασήμων, προστέθηκαν η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήρθε αντιμέτωπη με τον Μάριο Πρίαμο και όσο και αν ήθελε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες και να μην φέρει προστριβές, έδωσε συνέχεια στο “σίριαλ” με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα, μετά τα πλάνα στα οποία φάινονταν να συναντιούνται κρυφά σε καλύβα στη ζούγκλα, ενώ ανάμεσά τους είχε αναπτυχθεί ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Μιλώντας στην κάμερα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν είδε κάποια κίνηση από την πλευρά του Μάριου Πρίαμου για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος πληροφορήθηκε για όσα είχαν συμβεί.

Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δεν θα γίνω και ο θύτης στην τελική. Δεν ήσουν σωστός απέναντι σε μία γυναίκα που ήταν φίλη σου πέντε χρόνια και την έχεις αδειάσει με αυτό τον τρόπο“, δήλωσε στην κάμερα η Ελευθερία Ελευθερίου, ωστόσο η ένταση ανάμεσά τους άγγιξε “κόκκινο” με την τραγουδίστρια να επιτίθεται στον Μάριο Πρίαμο και να δηλώνει πως έναν μήνα δεν είχε τοποθετηθεί και κρυβόταν μέχρι να έρθει στο παιχνίδι.

Η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό της μπροστά στους συμπαίκτες της μεταφέροντας παλαιότερα λόγια του Μάριου Πρίαμου, που όπως είπε η Ελευθερία Ελευθερίου, της έλεγε πως για δύο χρόνια ήταν το απωθημένο του και την κυνηγούσε.

Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και μετά γούσταρες και την Καρολίνα“, είπε στη συνέχεια στον Μάριο, τονίζοντας πως οι πράξεις του δεν συγχωρούνται, καθώς όπως είπε “μέσα σε μία στιγμή, μία σκηνή τρέλας και παραφροσύνης έχει διαλύσει ό,τι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια”.

Η επίθεση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια η ίδια του είπε πως “χ@@@ς και για την Καρολίνα, αυτή τη στιγμή θες να σώσεις τον κ@@ο σου και βγαίνεις μπροστά και λες γουστάρω την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος, είσαι η ντροπή της Κύπρου“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα