Survivor All Star: Ο “εξάψαλμος” της Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο δίχασε το Twitter – “Ξεκατίνιασμα”

Survivor All Star: Ο “εξάψαλμος” της Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο δίχασε το Twitter – “Ξεκατίνιασμα”

Ανάμεικτες αντιδράσεις έφερε το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον Μάριο Πρίαμο μετά την είσοδό της στο Survivor. Στο "κάδρο" και η Καρολίνα.

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο, με την επιστροφή της στο Survivor, αυτή τη φορά για το All Star, να φέρνει τις λίγο-πολύ αναμενόμενες εντάσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο εκτός ριάλιτι, ξέσπασε στον παίκτη όταν τον αντίκρυσε με αφορμή το δικό του ταυτόχρονο ειδύλλιο με την Καρολίνα Καλύβα.

Η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό της μπροστά στους συμπαίκτες της μεταφέροντας παλαιότερα λόγια του Μάριου Πρίαμου, που όπως είπε η Ελευθερία Ελευθερίου, της έλεγε πως για δύο χρόνια ήταν το απωθημένο του και την κυνηγούσε.

Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και μετά γούσταρες και την Καρολίνα“, είπε στη συνέχεια στον Μάριο, τονίζοντας πως οι πράξεις του δεν συγχωρούνται, καθώς όπως είπε “μέσα σε μία στιγμή, μία σκηνή τρέλας και παραφροσύνης έχει διαλύσει ό,τι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια”.

Η επίθεση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια η ίδια του είπε πως “χ@@@ς και για την Καρολίνα, αυτή τη στιγμή θες να σώσεις τον κ@@ο σου και βγαίνεις μπροστά και λες γουστάρω την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος, είσαι η ντροπή της Κύπρου“.

Διχασμένο το Twitter με τον καυγά

Στο Twitter υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις για το περιστατικό, με αρκετούς χρήστες πάντως να παίρνουν το μέρος της τραγουδίστριας, κατηγορώντας τον Μάριο Πρίαμο για τη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό της.

Από την άλλη, αρκετοί ήταν αυτή που υποδέχτηκαν με “καχυποψία” την είσοδό της, ενώ ορισμένοι σχολίασαν αρνητικά το ξέσπασμά της.

Η λέξη “ξεκατίνισμα” πάντως κυριάρχησε στα σχόλια που αφορούσαν το επεισόδιο της Κυριακής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα