Survivor All Star: Σουρεάλ καταστάσεις και χολιγουντιανή υποδοχή στην πρεμιέρα – “James Bond” ο Λιανός, “Ξέρξης” ο Κονδυλάτος

Survivor All Star: Σουρεάλ καταστάσεις και χολιγουντιανή υποδοχή στην πρεμιέρα – “James Bond” ο Λιανός, “Ξέρξης” ο Κονδυλάτος
Survivor Greece / Facebook

Κόκκινα χαλιά, φιλαρμονικές, εντυπωσιακές στιλιστικές επιλογές και ένα πάρτι που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε "ριάλιτι επιβίωσης" στην πρεμιέρα του Survivor All Star.

Φαντασμαγορικό ξεκίνημα και υποδοχή που θύμιζε κάτι από… Χόλιγουντ επεφύλασσε η πρεμιέρα του Survivor All Star, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι συμμετέχοντες του πολυαναμενόμενου ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο, όπου και έτυχαν μίας ιδιαίτερα θερμής υποδοχής.

Οι καλύτεροι παίκτες των προηγούμενων κύκλων φορούσαν τα… καλά τους, πράγμα φυσικά που διήρκησε μόλις για λίγη ώρα αφού αργότερα βρέθηκαν στην ακτή για να πάρουν θέσεις μάχης, αφού πρώτα χωρίστηκαν σε “μπλε” και “κόκκινους”, μαχητές και διάσημους.

Στο νησί επέστρεψε φυσικά και ο Γιώργος Λιανός, στο οποίο και μας καλωσόρισε, με εμφάνιση… James Bond.

Εδώ στη Δομινικανή Δημοκρατία, το Survivor All Star ξεκινάει και θα είναι ακόμα πιο απαιτητικό, ακόμα πιο δύσκολο και αυτό γιατί οι παίκτες το έχουν ήδη ξανακάνει. Κάποιοι το έχουν κερδίσει, κάποιοι έφτασαν μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι διψάνε για τη νίκη. Όλοι οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και κάποιες συμμαχίες έχουν ξεκινήσει ήδη από την Ελλάδα”, είπε ο παρουσιαστής.

Κατά την άφιξή τους (με σκάφος μάλιστα), οι παίκτες περπάτησαν πάνω σε κόκκινο χαλί και μάλιστα με μουσική υπόκρουση, έφαγαν, ήπιαν και γενικά έζησαν μερικές “fancy” στιγμές πριν επανέλθουν στην… πραγματικότητα της επιβίωσης και το πρώτο έπαθλο της χρονιάς.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα ξεχώρισε και τους παίκτες με τα πιο ιδιαίτερα ντυσίματα και δη τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος, όπως είπε, επέλεξε να ντυθεί “Ξέρξης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα