Survivor All Star: Καταρρέουν οι Μπλε, δεν έχουν φάει εδώ και 6 ημέρες – “Έρχονται λιποθυμίες”

Survivor All Star: Καταρρέουν οι Μπλε, δεν έχουν φάει εδώ και 6 ημέρες – “Έρχονται λιποθυμίες”
Survivor All Star skai tv

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα των Μαχητών στο Survivor All Star. Οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα μπροστά στον Λιανό.

Ιδιαιτέρως σκληρές είναι οι συνθήκες που βιώνουν οι παίκτες του “Survivor All Star”, με την Μπλε ομάδα να βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Η ομάδα είναι εξαντλημένη, καθώς δεν έχουν κοιμηθεί καλά και οι παίκτες είναι νηστικοί για περίπου έξι 24ωρα.

Όπως ανέφερε η ομάδα των μπλε είναι σε χειρότερη κατάσταση από την αντίπαλη, όσον αφορά την πείνα. Λίγο μετά την ήττα της ομάδας, πολλοί παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα, με τη Μαριαλένα να νιώθει ότι έχει φτάσει ήδη στα όριά της.

Την ίδια στιγμή, η Καρολίνα Καλύβα ανέφερε πως πλέον τους έχει μείνει μόνο ψυχή και καθόλου ενέργεια, τονίζοντας πως οι παίκτες “έχουν αρχίσει να χάνουν το μυαλό τους”.

Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε, κλαίγοντας: “Σε πιάνει το παράπονο. Καταναλώνεις τόσες θερμίδες. Όσο δεν τρώμε, θα πέφτει ο ένας πίσω από τον άλλον. Είμαστε δυνατοί, θα κάνουμε τα πάντα για να φάμε”.

Survivor All Star: Οι Μπλε ξέσπασαν σε κλάματα μπροστά στον Λιανό

Την ίδια στιγμή, την ώρα που οι συμπαίκτες της πανηγύριζαν τη νίκη στο αγώνισμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλαιγε γοερά για τους αντιπάλους και την πείνα τους, με τους συμπαίκτες να της υπενθυμίζουν ότι “έτσι είναι το παιχνίδι”.

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε σε κλάματα για την πείνα των αντιπάλων

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του τόνισε: “Αν χάσουμε, η επόμενη μέρα θα είναι λιποθυμία”.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τη σειρά του δήλωσε καταβεβλημένος ψυχολογικά και σωματικά, μετά από έξι περίπου ημέρες χωρίς τροφή.

Με τη σειρά του, ο μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος αναρωτήθηκε πόσο μπορεί να αντέξει “με ήλιο και αέρα”, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω της πείνας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα