Survivor: Αμηχανία στο Συμβούλιο – Ποιος παίκτης έχει ποσοστό 0% σε νίκες

Survivor: Αμηχανία στο Συμβούλιο – Ποιος παίκτης έχει ποσοστό 0% σε νίκες
Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας του Survivor 5 instagram @survivorgreece

Αναλυτικά τα στατιστικά για τους παίκτες του Survivor, όπως έχουν προκύψει τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ποιος παίκτης πήρε "κουλούρι";

Τα αναλυτικά στατιστικά των παικτών του Survivor 5 παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρουσίασε τα ποσοστά νικών για τους παίκτες των Μαχητών και των Διασήμων, όπως έχουν προκύψει τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Σε αυτά υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις. Ποιοι παίκτες βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης και ποιοι στον “πάτο”;

Survivor: Τα στατιστικά των Μαχητών

Την πρώτη θέση από τους Μαχητές, με ποσοστό επιτυχίας 77% μοιράζονται η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου. Ακολουθεί η Σοφιάννα Αβραμάκη με ποσοστό 76% στην δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Σταυρούλα Χρυσαείδη με ποσοστό 64%.

Την τέταρτη θέση μοιράζεται ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με τον Γιώργο Κατσαούνη με ποσοστό 50%. Ακολουθεί στην πέμπτη θέση ο Γιώργος Ταλάντσεβ με ποσοστό 45% ενώ στην τελευταία θέση, βρίσκεται Μαρτίκας με ποσοστό 27%.

Survivor: Τα στατιστικά των Διασήμων

Στους Διάσημους, ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας ποσοστό επιτυχίας 76%. Στη δεύτερη θέση ο Τάκης Καραγκούνιας με 54%, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Απόστολος Ρουβάς με 33%.

Στη συνέχεια, ακολουθούν η Ευρυδίκη με 30%, η Βρισηίδα με 29%, η Κάτια με 20% και η Μυριέλλα με 15%.

Survivor: “Κουλούρι” για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Στην τελευταία θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με ποσοστό επιτυχίας 0%. Στην ανακοίνωση του… μηδενικού υπήρξε γέλιο, αλλά και αμηχανία μεταξύ των παικτών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα