Survivor: Έτσι έγινε ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Hikmet – Έσπασε ο αστράγαλός του

Survivor: Έτσι έγινε ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Hikmet – Έσπασε ο αστράγαλός του

Στο βίντεο για το επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε ανατριχιαστικές στιγμές, αφού κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Τούρκος παίκτης γλίστρησε και χτύπησε πολύ άσχημα. Έλληνες και Τούρκοι έκλαιγαν και δεν πίστευαν αυτό που συνέβη.

Τελειώνει, όπως όλα δείχνουν, το Survivor για τον Τούρκο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο τρομακτικός τραυματισμός του που είδαμε στο βίντεο για το επεισόδιο της Κυριακής, δύσκολα θα του επιτρέψει να επανέλθει στα αγωνίσματα και στον στίβο μάχης.

Στο εν λόγω βίντεο, είδαμε ανατριχιαστικές στιγμές, αφού κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου για το αμάξι, ο Τούρκος παίκτης γλίστρησε και χτύπησε πολύ άσχημα. Το πόδι του “κλείδωσε” σε ένα εμπόδιο, με αποτέλεσμα ο αστράγαλός του να “σπάει” στα δύο.

Τα ουρλιαχτά του Hikmet έφεραν κοντά τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα και κραυγές απελπισίας, ενώ πολλοί δεν άντεχαν ούτε καν να κοιτάξουν το πόδι του Hikmet, που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Με δάκρυα στα μάτια Έλληνες και Τούρκοι δεν πίστευαν αυτό που συνέβη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα