Survivor: Ανατροπή – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Ανατροπή – Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Ένταση μεταξύ Σοφιάννας και Ασημίνας στο Survivor. Ποια ομάδα κέρδισε τη δεύτερη ασυλία. Ποιους υπέδειξαν οι νικητές της ατομικής και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συναρπαστικό ήταν το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/03) στον ΣΚΑΙ, με τις δύο νέες ομάδες να διεκδικούν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Το αγώνισμα για την ασυλία ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και βασιζόταν σε έναν υδάτινο στίβο, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Μετά τη χθεσινή νίκη των Μπλε, στη νέα αναμέτρηση νικητές βγήκαν οι Κόκκινοι.

Survivor: Ένταση ανάμεσα σε Σοφιάννα και Ασημίνα

Από τον αγώνα δεν έλειψαν οι εντάσεις, με κυριότερη εκείνη της Σοφιάννας Αβραμάκη που εκνευρίστηκε με την πρώην συμπαίκτριά της Ασημίνα Χατζηανδρέου, γιατί φώναζε πολύ δυνατά συνθήματα, τα οποία σκοπό είχαν να την αποπροσανατολίσουν από τον στόχο και να δώσουν ώθηση στη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Μάλιστα, η Σοφιάννα κλώτσησε ένα ξύλινο αντικείμενο εκφράζοντας τον θυμό της.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Σοφιάννα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, δηλώνοντας πως η ίδια δεν θα το έκανε σε κάποια κοπέλα που θεωρεί φίλη της. Η Ασημίνα απάντησε με τη σειρά της, λέγοντας ότι πλέον ανήκει σε αντίπαλη ομάδα και είναι μέσα στην γενικότερη στρατηγική του Survivor το να προσπαθείς να αποσυντονίσεις τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. “Πρέπει να πορευτώ με τη νέα μου ομάδα. Σε βλέπω σαν Μπλε και όχι σαν Σοφιάννα”, είπε η ίδια.

Survivor: Ποιος πήρε την ατομική ασυλία

Οι ηττημένοι Μπλε προχώρησαν έπειτα σε ένα αγώνισμα για την ατομική ασυλία, με τον Άρη Σοϊλέδη να είναι εκείνος που την κέρδισε. Ο ίδιος δεν μπορούσε να ψηφιστεί από την ομάδα του, ενώ κλήθηκε να υποδείξει έναν συμπαίκτη του στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας προχώρησαν σε ψηφοφορία κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ώστε να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Η “κάλπη” έδειξε τον Τάκη Καραγκούνια, με τον ίδιο να λέει πως είναι αισιόδοξος και πως πιστεύει ότι ο κόσμος που βλέπει το Survivor θα τον στηρίξει, γιατί έχει δει ότι είναι ένας καθημερινός άνθρωπος και βιοπαλαιστής.

Στη συνέχεια, οι δύο νικητές των ατομικών ασυλιών υπέδειξαν από έναν παίκτη. Ο Γιώργος Κατσαούνης από τους Κόκκινους υπέδειξε τη Μυριέλλα Κουρεντή, δικαιολογώντας την απόφασή του με τις χαμηλές επιδόσεις της παίκτριας. Παρά τη φιλία τους και το φλερτ που είχαν στην αρχή του παιχνιδιού, ο “Τσακατσούκας” επέλεξε να κινηθεί με βάση το αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που η παίκτρια είπε πως σέβεται απόλυτα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης Σοϊλέδης που ανήκει πια στους Μπλε, “υπέδειξε” ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος βρίσκεται στον “τάκο” για 6η φορά στο φετινό Survivor.


Στους τρεις παραπάνω υποψήφιους προς αποχώρηση, προστίθεται και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης από τους Κόκκινους, ο οποίος ψηφίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα