Survivor: Απασφάλισε ο Τάκης στο Συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Απασφάλισε ο Τάκης στο Συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Τάκης Καραγκούνιας glomex

Χάος επικράτησε στο Συμβούλιο του Νησιού ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας. Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας πρωταγωνιστές σε νέο επεισόδιο. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Γεμάτο ένταση και αγωνία ήταν το επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής (01/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η ένταση ξεκίνησε ήδη κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος για την ασυλία, με τη μετωπική σύγκρουση Σοφιάννας Αβραμάκη – Τάκη Καραγκούνια και τον άγριο καυγά του τελευταίου με τον Σπύρο Μαρτίκα, με αφορμή μία προσβλητική για μερικούς φράση που είπε ο μισθοφόρος στη συμπαίκτριά του.

“Σου έκανε αυτό που σου άξιζε. Ναι! Μην κοιτάς τι σού έκανε, τι τής είπες και στο έκανε. Είσαι αγενέστατος και απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε να ξεβρωμίσει η ομάδα, βρωμιάρη. Να σέβεσαι τις γυναίκες, να σέβεσαι ένα κορίτσι που έτρεχε για να πάρεις εσύ τη νίκη και να σου εξασφαλίσει την ασυλία. Δεν την αξίζεις την ασυλία”, φώναξε ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον Τάκη Καραγκούνια να τους χαρακτηρίζει “αστείους” και να κατηγορεί τον συμπαίκτη του ότι κάνει reality.

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας περίμενε απόψε τους παίκτες του Survivor 2022, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και εξαντλητικό στίβο μάχης.

Με στόχο φυσικά να προστατεύσουν την ομάδα τους, χαρίζοντας στους συμπαίκτες τους την απαραίτητη ασυλία που θα τους κρατήσει ασφαλείς, νικητές του αγωνίσματος αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, στέλνοντας έτσι τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού και στη διαδικασία της ψηφοφορίας, για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ένταση που επικρατούσε εδώ και ώρες στην ομάδα των Μπλε τους ακολούθησε όπως ήταν επόμενο και στο Συμβούλιο του Νησιού, με τους παίκτες να ψάχνουν τα πατήματά τους σε αγωνιστικό επίπεδο και τον Σπύρο Μαρτίκα να προτείνει ως λύση τις… άμεσες αποχωρήσεις.

“Υπάρχει τεράστια ασυμφωνία χαρακτήρων την οποία πάρα πολλές φορές έχουμε κρύψει κάτω από το χαλί προσπαθώντας να συμβιώσουμε αρμονικά αλλά κάπου έρχεται ο πραγματικός χαρακτήρας του καθενός, βγαίνει στην επιφάνεια, εκδηλώνεται και πρέπει ο καθένας να το διαχειριστεί μόνος του”, δήλωσε με τη σειρά της η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Μετά την άχαρη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση, διαδικασία στην οποία ήταν ασφαλής η Στέλλα, η οποία κέρδισε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, οι Μπλε “μίλησαν” με την ψήφο τους.

Εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας και έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Σχολιάζοντας την απόφαση των συμπαικτών του ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως περίμενε να είναι εκείνος ο πρώτος υποψήφιος και δήλωσε πως δεν φοβάται κανέναν, ενώ η ένταση συνεχίστηκε με τον μισθοφόρο να επιτίθεται φραστικά στον Σπύρο Μαρτίκα κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για αλλαγή συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα