Survivor: Απελπισμένη με το ροχαλητό του Τάκη η Μυριέλλα – “Θα πέσω κάτω”

Survivor: Απελπισμένη με το ροχαλητό του Τάκη η Μυριέλλα – “Θα πέσω κάτω”
glomex

Σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση η Μυριέλλα Κουρεντή λόγω του ροχαλητού του Τάκη Καραγκούνια στην καλύβα. "Πολύ ευερέθιστη" λέει ο συμπαίκτης της.

Δύσκολες είναι οι στιγμές που περνά στο Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς έχει χάσει τον ύπνο της εξ’ αιτίας του ροχαλητού του Τάκη Καραγκούνια.

Η παίκτρια των Διασήμων ισχυρίζεται πως είναι σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση λόγω της έλλειψης ύπνου αλλά και λόγω των εφιαλτών της, ρίχνοντας το φταίξιμο στον συμπαίκτη της.

«Εδώ και κάποιες μέρες δεν κοιμάμαι. Έχει γίνει πολύ έντονο από τα ροχαλητά που ακούω. Έχω αρχίσει και ανησυχώ πάρα πολύ διότι ακόμα και όταν με παίρνει ο ύπνος βλέπω πολύ άσχημους εφιάλτες. Η ψυχολογία είναι αλληλένδετη με τον ύπνο και το φαγητό σε αυτό το παιχνίδι. Δε ξέρω τι θα γίνει. Ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση νομίζω ότι θα πέσω κάτω. Δε μπορώ άλλο, ψυχολογικά είμαι ράκος», είπε η παίκτρια του Survivor στην κάμερα στο σημερινό επεισόδιο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε κι αυτός για το ροχαλητό, σημειώνοντας: «Πολλές φορές ροχαλίζω στον ύπνο μου κάτι που δεν αρέσει σε κάποιους συμπαίκτες μου διότι δε μπορούν να κοιμηθούν. Οι πιο πολλοί συμπαίκτες μου ροχαλίζουν αλλά ίσως εγώ να ροχαλίζω λίγο πιο δυνατά. Μερικούς τους ενοχλεί. Η Μυριέλλα είναι πολύ ευερέθιστη σε κάποια πράγματα. Ακόμα και ένα περπάτημα να ακούσει πάνω στην καλύβα από κάποιο ζωάκι, ξυπνάει. Κοιμάται πολύ ελαφριά και αυτό κάνει την ψυχολογία της να πέφτει γιατί θέλει να κοιμάται».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα