Survivor – Απόστολος Ρουβάς: Πλάνταξε στο κλάμα – Η δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του

Survivor – Απόστολος Ρουβάς: Πλάνταξε στο κλάμα – Η δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του
Απόστολος Ρουβάς Glomex

Ξέσπασε σε κλάματα ο Απόστολος Ρουβάς στο Survivor 5. Αναφέρθηκε στον πατέρα του και τις σχέσεις που έχουν, ενώ θέλησε να του ζητήσει μια τεράστια συγγνώμη. Οι λόγοι που είπε.

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις αλλά και συγκινήσεις παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor 5 το βράδυ της Τρίτης (22/02) στον ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες του Survivor 2022 διαγωνίστηκαν στον στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο έχουν μεγάλη ανάγκη μέσα στο παιχνίδι αφού είναι αποκομμένοι από τους δικούς τους ανθρώπους.

Στο άκουσμα του επάθλου, πριν τον αγώνα, ο Απόστολος Ρουβάς ξέσπασε σε κλάματα και εξομολογήθηκε τα παρακάτω:

«Είναι κάτι που με έχει καταρρακώσει αυτήν τη στιγμή. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός. Τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη κι ότι θέλω οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ».

Το έπαθλο κέρδισαν οι Διάσημοι και τότε ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στον Απόστολο Ρουβά πως ανάμεσα στα ηχογραφημένα μηνύματα που έστειλαν οι συγγενείς τους, υπάρχει και ένα από τον πατέρα του.

«Να αγαπάτε την οικογένειά σας. Να συγχωρείτε. Γιατί έρχεται η μέρα που δεν θα τους έχουμε κοντά μας και θα είναι αργά για να πούμε “σ’ αγαπώ” και “συγγνώμη”», είπε ο Απόστολος Ρουβάς.

Απόστολος Ρουβάς: Το μήνυμα του πατέρα του και η απάντηση

Το μήνυμα του κ. Κώστα, του πατέρα του Απόστολου Ρουβά, ήταν το εξής:

«Αγόρι μου χαίρομαι που σε βλέπω καλά. Είμαι περήφανος για την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Μας λείπεις πολύ αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγεις πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία. Μην ξεχνάς να είσαι ταπεινός και να συνεχίσεις να φέρεσαι με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε συμπαίκτες και αντιπάλους σου, δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου. Σε αγαπάμε πολύ».

Ενώ ο Απόστολος Ρουβάς, απάντησε:

«Πατέρα μου θέλω να σου πω ότι σας αγαπώ και σε αγαπώ πάρα πολύ. Είναι μια κουβέντα που παίζει και να μην έχεις ακούσει ποτέ από το στόμα μου. Ένα συγγνώμη γιατί δεν έχω αφιερώσει τόσο χρόνο όσο θα έπρεπε να καλύψουμε το κενό που είχα σαν παιδί. Υπόσχομαι πως όλα αυτά θα αλλάξουν όταν γυρίσω».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα