Survivor: Αυτό είναι το κορίτσι στα ‘καυτά’ όνειρα του Τσανγκ

Survivor: Αυτό είναι το κορίτσι στα ‘καυτά’ όνειρα του Τσανγκ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο παίκτης του reality επιβίωσης φωτογράφισε, χωρίς να την κατονομάσει, την παίκτρια που ονειρεύτηκε "πονηρά" ο Ορέστης Τσανγκ. Κι όμως, είναι αυτή που όλοι αποκλείαμε (vid)

Τα “καυτά” όνειρα του Ορέστη Τσανγκ στο Survivor έχουν γίνει και στο παρελθόν αντικείμενο συζήτησης στο reality επιβίωσης και μάλιστα στο συμβούλιο του νησιού. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια ήταν εκείνη η παίκτρια που εμφανίστηκε με “αισθησιακό” τρόπο στα όνεριά του. Καλεσμένος στο 2nightshow και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Πάνος Αργιανίδης “κάρφωσε” τον συμπαίκτη του και αποκάλυψε τα πάντα.

Ο παρουσιαστής του βραδινού talk show του ΑΝΤ1 δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τον παίκτη που αποχώρησε πριν το Πάσχα για τις σεξουαλικές περιπτύξεις στο παιχνίδι. Άλλωστε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως στα πρώτα Survivor τα οποία και παρουσίαζε εκείνος, υπήρξαν παίκτες που ζήτησαν και έλαβαν από την παραγωγή προφυλακτικά. Ωστόσο, ο Πάνος τόνισε πως η έλλειψη φαγητού δεν αφήνει περιθώρια για σεξουαλικές περιπέτειες στον Άγιο Δομίνικο. Από την άλλη όμως, επιβεβαίωσε το “καυτό” όνειρο του Ορέστη Τσανγκ.

Όπως είπε δεν θα αποκαλύψει το όνομα, ωστόσο μια ολόιδια κοπέλα υπάρχει αυτή τη στιγμή και στην Ελλάδα. “Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια” δηλαδή, καθώς η Ελισάβετ των Μαχητών είναι δίδυμη και την ολόιδια αδερφή της γνωρίσαμε στην αρχή του παιχνιδιού.

Δείτε από το 28′ και μετά:

Ναι, ναι! Η Ελισάβετ που είχε την τιμητική της σε κάθε ψηφοφορία αποχώρησης, όπου και λάμβανε την ψήφο του Ορέστη, είναι εκείνη που σκανδάλισε τον ύπνο του στην παραλία των Μαχητών!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα