Survivor: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι φιναλίστ της Αθήνας

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι φιναλίστ της Αθήνας
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες του Survivor 4 που έχουν ήδη καταφέρει να πάρουν "εισιτήριο" για τα ημιτελικά της Αθήνας.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor 4 έχει ξεκινήσει. Μετά από μια μεγάλη ανατροπή στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να πάρει και δεύτερη ασυλία στον στίβο μάχης, γεγονός που αυτομάτως τον έβγαλε από την επισφαλή θέση του ενός εκ των υποψηφίων, όπως τον είχε υποδείξει ο Γιώργος Κόρομι.

Ο τελευταίος κλήθηκε να υποδείξει νέο υποψήφιο, επιλέγοντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο πλευρό του Γιώργου Ασημακόπουλου, που ήταν ήδη ο δεύτερος υποψήφιος.

Όσο για τη συμπλήρωση της τριάδας; Τον τρίτο υποψήφιο έπρεπε να επιλέξει με τη σειρά του ο Σάκης, που πήρε την… εκδίκησή του, υποδεικνύοντας τον Γιώργο Κόρομι.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κορομι. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor θα γίνει γνωστός την ερχόμενη Κυριακή 27/6.

Οι δύο παίκτες που είναι ασφαλείς και έχουν ήδη καταφέρει να πάρουν το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά της Αθήνας είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος. Μένει πλέον να δούμε ποιοι δύο θα συμπληρώσουν την 4αδα.

Survivor: Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί ο τελικός

Μία μόλις αποχώρηση έχει απομείνει μέχρι τον τελικό του Survivor, για να “κλείσει” η τελική τετράδα της Αθήνας.

Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες, μετά και την αποχώρηση της Κυριακής 27/6, θα φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό, ο οποίος θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι.

Από τον ημιτελικό θα περάσουν στον μεγάλο τελικό δύο από τους τέσσερις φιναλίστ. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, στις 5 Ιουλίου.

Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα