Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τέσσερις οι υποψήφιοι αυτοί την εβδομάδα μετά τη χθεσινή νίκη των Διασήμων. Ποιους υπέδειξαν οι παίκτες που πήραν ατομική ασυλία και ποιον ψήφισαν οι Μαχητές.

Σε νέο αγώνισμα ασυλίας πήραν στο Survivor της Δευτέρας Διάσημοι και Μαχητές του νησιού, σε ένα επεισόδιο όπου δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον παρουσιαστή, ο παίκτης των Μαχητών πήρε ένα ποτήρι καφέ από τους ανθρώπους της παραγωγής και, παρά τις συστάσεις τους, το ήπιε. Η κατανάλωση τροφίμων ή ροφημάτων εκτός των επάθλων του Survivor 5 και όσων βρίσκουν στην παραλία τους οι παίκτες, απαγορεύεται ρητά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Τσολάκης θα πρέπει να δεχτεί την ποινή του, που θα είναι να μείνει εκτός των επάθλων που θα πάρει η ομάδα του στα τρία αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν.

Στο αγώνισμα, νικητές αναδείχτηκαν οι διάσημοι και έτσι οι Μαχητές πάλεψαν για την ατομική ασυλία, την οποία πήρε Σάββας Κάλφας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, με τους Μαχητές να ψηφίζουν τη Σοφιάννα Αβραμάκη προς αποχώρηση.

Έπειτα, ο Σάββας Κάλφας που είχε την ατομική ασυλία υπέδειξε την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από την πλευρά των Διασήμων, η Μυριέλλα Κουρεντή που είχε τη δική της ατομική ασυλία από την ομάδα της υπέδειξε υποψήφια προς αποχώρηση την Αθηνά Ευμορφιάδη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, οι “Διάσημοι” κλήθηκαν στο συμβούλιο να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο, ο οποίος ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Έτσι, οι τέσσερις υποψήφιοι είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα