Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι και η σκληρή “μάχη” για την παραμονή

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι και η σκληρή “μάχη” για την παραμονή
Ηλίας, Κόρο και Ασημακόπουλος instagram @survivorgreece

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του "Survivor" η νίκη του Σάκη Κατσούλη καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ποιοι οι τρεις παίκτες που έχουν βγει στον "τάκο".

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις παρακολουθήσαμε βράδυ της Τετάρτης (16/06), κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες του “Survivor 4” πάλεψαν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι έξι εναπομείναντες παίκτες που διεκδίκησαν το πολυπόθητο κολιέ ασυλίας ήταν οι: Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελένη Χαμπέρη.

Η Ελένη Χαμπέρη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της βδομάδας, μετά από υπόδειξη του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε δύο συνεχόμενες φορές την ατομική ασυλία.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “Survivor” ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε και την τρίτη ατομική ασυλία, εξασφαλίζοντας την παραμονή, για μια ακόμα εβδομάδα, στον Άγιο Δομίνικο τόσο στον ίδιο όσο και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ήταν αυτός που θα έστελνε στο “τάκο” ακόμη έναν παίκτη.

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του νησιού, ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τελικά να “δώσει” τον Γιώργο Κορόμι, σε μια κίνηση αρκετά αναμενόμενη. Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κορόμι.

Υπενθυμίζεται, ότι οι αποχωρήσεις πραγματοποιούνται πλέον τις Κυριακές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παραμένουν δύο ακόμη μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα