Survivor – Ελευθερίου: Μπήκε, τους έκανε άνω κάτω και αποχώρησε με 5ψήφιο ποσό

Survivor – Ελευθερίου: Μπήκε, τους έκανε άνω κάτω και αποχώρησε με 5ψήφιο ποσό

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου. Οι (πολλές) στιγμές στις οποίες πρωταγωνίστησε κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

Με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (07/04) στον ΣΚΑΙ.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη διεκδικώντας ένα νέο έπαθλο φαγητού λίγο πριν το κρίσιμο συμβούλιο και την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί.

Η αναμέτρηση ήταν πολύ δυνατή, ωστόσο, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν για ακόμη μια φορά, σημειώνοντας αυτή την εβδομάδα την πέμπτη σερί νίκη τους.

Φαίνεται πως οι Διάσημοι είναι αήττητοι, αλλά ίσως όχι για πολύ, αφού, σύμφωνα με τα spoilers, έρχονται “μεταγραφές” παικτών στα επόμενα επεισόδια.

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε από το παιχνίδι

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Ρία Κολοβού, ο Νίκος Μπάρτζης, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τελικά, η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν εκείνη που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

“Είναι απόλυτα αποδεκτό. Εν μέρει είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά πριν φύγουμε από την καλύβα”, ανέφερε, ενώ σε σχόλιο του Γιώργου Λιανού για την “επεισοδιακή” είσοδό της στο παιχνίδι, η ίδια είπε γελώντας: “Στα κόκκινα όλα. Το έχω πει, ότι τα έχω ζήσει όλα στα Κόκκινα. Είχα πολύ ωραίες στιγμές και στη Μπλε ομάδα, εδώ που ήμουν, και έκανα κάποιους καλούς αγώνες. Νιώθω γεμάτη”.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Survivor All Star: Οι στιγμές στις οποίες πρωταγωνίστησε

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε, όντως, μια “επεισοδιακή” άφιξη στον Άγιο Δομίνικο, αφού μπήκε στο παιχνίδι λίγες μέρες μετά από την αποκάλυψη του ειδυλλίου του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και την αποχώρηση της τελευταίας.

Η Ελευθερία παραδέχτηκε on camera τη σχέση που διατηρούσαν και την οποία διέλυσε ο ίδιος.

Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δεν θα γίνω και ο θύτης στην τελική. Δεν ήσουν σωστός απέναντι σε μία γυναίκα που ήταν φίλη σου πέντε χρόνια και την έχεις αδειάσει με αυτό τον τρόπο, δήλωσε στην κάμερα η Ελευθερία Ελευθερίου, ωστόσο η ένταση ανάμεσά τους άγγιξε “κόκκινο” με την τραγουδίστρια να επιτίθεται στον Μάριο Πρίαμο και να δηλώνει πως έναν μήνα δεν είχε τοποθετηθεί και κρυβόταν μέχρι να έρθει στο παιχνίδι.

Όπως είπε η Ελευθερία Ελευθερίου, της έλεγε πως για δύο χρόνια ήταν το απωθημένο του και την κυνηγούσε. “Περίμενε ρε Μάριε! Σκάσε λίγο! Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα“, είπε, τονίζοντας πως οι πράξεις του δεν συγχωρούνται, καθώς όπως είπε “μέσα σε μία στιγμή, μία σκηνή τρέλας και παραφροσύνης έχει διαλύσει ό,τι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια”.

Η επίθεση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια η ίδια του είπε πως “χ@@@ς και για την Καρολίνα, αυτή τη στιγμή θες να σώσεις τον κ@@ο σου και βγαίνεις μπροστά και λες γουστάρω την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος, είσαι η ντροπή της Κύπρου“.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο επίκεντρο, αφού και στην οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα είχε παίξει τον ρόλο της.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, του είχε πει ψέματα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και όταν του το αποκάλυψε, τον τσάκισε ψυχολογικά.

“Με πιάνει off camera, όπως κινείται συνήθως, για να μου πει τα εξής: “Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι! Έχει να κάνει με την σύντροφο σου. Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό” είχε δηλώσει ο Σχίζας.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα επιστρέφει η Ελευθερία Ελευθερίου

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η γνωστή τραγουδίστρια μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης στις 19 Φεβρουαρίου και έμεινε συνολικά 7 εβδομάδες.

Έτσι, προκύπτει πως κατά το διάστημα της παραμονής της κατάφερε να συγκεντρώσει 35.000 ευρώ στον λογαριασμό της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα