Survivor: Εμμανουήλ σε Μαρτίκα – “Είσαι ψευτοδειλός”

Survivor: Εμμανουήλ σε Μαρτίκα – “Είσαι ψευτοδειλός”
Survivor 5 glomex

Να αποχωρήσει από το Survivor δίνοντας χώρο στους νέους παίκτες καλεί τον Σπύρο Μαρτίκα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αποκαλώντας τον "ψευτοδειλό" που δεν τίθεται στη διάθεση του κοινού.

Δεν λένε να σταματήσουν οι εντάσεις στην παραλία των Μπλε του Survivor με τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκονται πρωταγωνιστές σε ένα νέο “επεισόδιο”.

Αυτή τη φορά, όπως αποκάλυψε ο makeup artist μιλώντας στις κάμερες του reality επιβίωσης, ο Τάκης Καραγκούνιας τη στιγμή που μιλούσε με τον Σπύρο Μαρτίκα, κάνοντας επίκκληση στο τηλεοπτικό κοινό και ζητώντας να στηρίξουν τη μπλε ομάδα διώχνοντας τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τού πέταξε μία καρύδα με αποτέλεσμα να τον πετύχει στο κεφάλι.

Ο ίδιος φυσικά το αρνήθηκε και είπε ότι το έκανε κατά λάθος, με τον Σπύρο Μαρτίκα να ακούγεται στο βίντεο να λέει στον συμπαίκτη του να μην το ξανακάνει.

Ντρέπομαι πραγματικά για αυτούς και το μόνο που αισθάνομαι είναι λύπη και ντροπή. Τους λυπάμαι“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ “τα έβαλε” και με τον Σπύρο Μαρτίκα αποκαλώντας τον “ψευτοήρωα” και κατηγορώντας τον πως παίζει με στρατηγική.

“Προσπαθούσε χθες να πείσει τη Σοφιάνα να βγάλει εκείνον στον τάκο μαζί με εμένα, γιατί το κοινό τον έχει κρατήσει 5-6 φορές και θεωρεί τον εαυτό του πάρα πολύ καλό παίκτη. Του έχω πει πάρα πολλές φορές στην καλύβα ότι ‘παραχωρείς τη θέση σου στα καινούργια παιδιά και ότι θέλεις να αποχωρήσει εσύ αντί για αυτά. Γιατί δεν αποχωρείς;’ και μου είχε πει ότι δεν αποχωρεί γιατί δεν είναι δειλός. ‘Αφού με κρατάει το κοινό, θα παραμείνω όσο με κρατάει το κοινό‘”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και πρόσθεσε:

“Όταν λες σε κάποιον ότι θέλω να φύγω και ότι παραχωρώ τη θέση μου σε εσένα, δειλός είσαι επειδή μένεις και θα ήσουν μάγκας και όχι δειλός αν σηκωνόσουν από τη θέση σου και την παραχωρούσες σε ένα καινούργιο παιδί. Δεν έχει σηκωθεί ποτέ ο γλουτός σου για να παραχωρήσεις τη θέση σου σε κανέναν. Είσαι ψευτοδειλός“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα