Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού που αναστάτωσε τους παίκτες

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού που αναστάτωσε τους παίκτες
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor facebook Survivor Greece

Από δω και πέρα, μόνο οι ανταγωνιστικοί παίκτες θα νιώθουν ασφάλεια για την παραμονή τους στο Survivor 4.

Το Survivor αλλάζει και νέοι κανόνες έρχονται στα επόμενα επεισόδια, για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Το βράδυ της Τετάρτης (02/06) από το “Survivor 4” αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αμφιλεγόμενους παίκτες στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή αποτέλεσε τεράστια ανατροπή για το “Survivor 4”, καθώς ο ίδιος υπήρξε υποψήφιος 11 φορές, κάτι που αποδείκνυε πως το τηλεοπτικό κοινό τον στήριζε και ήθελε να τον βλέπει στο παιχνίδι.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως το παιχνίδι αλλάζει και οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά, ενώ θα βλέπουμε και μονομαχίες ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Σχετικά με τα αγωνίσματα ασυλίας, κάθε εβδομάδα θα έχουμε 3 αγώνες και τρία συμβούλια του νησιού και δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο οι νικητές του κάθε αγωνίσματος. Και έτσι στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους παίκτες, καθώς πλέον μόνο οι δυνατοί θα νιώθουν ασφάλεια για την παραμονή τους. Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα