Survivor – Τριαντάφυλλος: Πέντε στιγμές του στο παιχνίδι που “έσπασαν τα ρολόγια” του Twitter

Survivor – Τριαντάφυλλος: Πέντε στιγμές του στο παιχνίδι που “έσπασαν τα ρολόγια” του Twitter
Μετά από πέντε και πλέον μήνες, ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου αποτελεί παρελθόν από το Survivor

Συνομιλίες με κούτσουρα, επίμαχα φιλιά, αναρίθμητοι τσακωμοί και ένα ρεκόρ που κανείς δεν έχει καταφέρει να "σπάσει". Η ιδιαίτερη περίπτωση του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου μέσα από πέντε στιγμές του.

Μετά από πέντε μήνες και… 11 υποψηφιότητες, ήρθε η ώρα για τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου να αποχωρήσει από το φετινό Survivor. Δεν κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι, στην πραγματικότητα όμως, από… οικονομικής απόψεως έφυγε νικητής, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αστρονομικό ποσό, το οποίο ξεπερνά κατά πολύ αυτό του επάθλου.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν από τους ελάχιστους παίκτες που βρίσκονταν στο παιχνίδι από την πρώτη του μέρα, καταφέρνοντας να παρατείνει την παραμονή του σε αυτό ξανά και ξανά, παρά το γεγονός ότι είχε σταθερή θέση στον… τάκο και την προτίμηση των συμπαικτών του στην ψηφοφορία, αλλά και πολλές συγκρούσεις με συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ήταν ομολογουμένως μία ιδιαίτερη περίπτωση όπου, παρά τους χαμηλότερους τόνους των τελευταίων εβδομάδων, βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο αντιπαραθέσεων, από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος κατάφερε να βγει αλώβητος από τη μάχη της ψηφοφορίας 10 φορές, έχοντας σπάσει προ πολλού το ρεκόρ του Ντάνου, κατηγορήθηκε για τη συχνή αποχή του από τα αγωνίσματα, όπως και για το γεγονός ότι έμενε στο παιχνίδι (και λάμβανε τα έπαθλα, φαγητού ή χρηματικά) χάρη στην προτίμηση του κόσμου και τις νίκες της ομάδας του, στις οποίες δεν συμμετείχε.

Σε κάθε περίπτωση, ήταν ο παίκτης που χάρισε μερικές από τις πιο αστείες ή έστω παράξενες στιγμές στο ριάλιτι, προκαλώντας και καταιγισμό σχολίων στο Twitter.

Ας θυμηθούμε τις πέντε πιο δυνατές:

Όταν είπε τα παράπονά του σε.. κούτσουρο

Survivor 4 - Ο Τριαντάφυλλος μίλησε με κούτσουρο glomex

Οι Κόκκινοι είχαν χάσει αγώνισμα ασυλίας με σκορ 10-7 από τους Μπλε και ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των συμπαικτών του, οι οποίοι τον κατηγόρησαν πως προκαλεί αναστάτωση στην ομάδα. Έτσι, αποφάσισε να δώσει ένα από τα γνωστά του σόου, πηγαίνοντας να πει τον πόνο του σε ένα… κούτσουρο.

“Όταν παίζω και χάνουμε, φταίω εγώ. Όταν δεν παίζω, πάλι φταίω εγώ. Άντε πια!”, μονολογούσε.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε γιατί κατέθεσε τα παράπονά του στο κούτσουρο, με τον τραγουδιστή να ξεσπά κατά των συμπαικτών του.

Όταν προκάλεσε τον Ασημακόπουλο σε 100άρι

Τριαντάφυλλος VS Κώστα glomex

Άλλο ένα επεισόδιο όπου ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε τη δική του… παράσταση. Λίγο πριν από ένα αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ήρθαν σε σύγκρουση με αφορμή τον Τριαντάφυλλο. Όταν ο Γιώργος Λιανός του έδωσε το λόγο, ρωτώντας τον αν θα αγωνισθεί σε αυτόν το στίβο μάχης, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από τον ανταγωνιστή του Κώστα Παπαδόπουλο να αναμετρηθούν σε ένα run, προκειμένου να δει αν μπορεί να κερδίσει έναν θεωρητικά γρήγορο παίκτη.

Ο Κώστας τελικά αποδέχτηκε το “battle” του αιώνα, χαρίζοντάς μας μια μαγική στιγμή. Αν και ο Τριαντάφυλλος έμεινε για περίπου ένα μήνα εκτός, κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας από τον Γιώργο Λιανό τον τίτλο του “γιου του ανέμου”.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός.

Όταν “λύγισε” το Twitter με το επικό του ζέσταμα

Ένα από τα συχνά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στο παιχνίδι ήταν η “δισκοκήλη” σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών. Πριν από ένα αγώνισμα, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος είχε δηλώσει πως έχει μια μικρή ενόχληση όταν τρέχει, γι’ αυτό και ο παρουσιαστής του έδωσε τον χρόνο του για να κάνει ζέσταμα και να δει, έπειτα, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι.

Μόνο που το ζέσταμα του γνωστού τραγουδιστή ήταν κάπως αστείο, με αποτέλεσμα να “λυθούν” στα γέλια όλοι οι παίκτες του “Survivor 4”, ακόμη και ο Γιώργος Λιανός που παρακολουθούσε τις γυμναστικές επιδείξεις του.

Ακόμη και η παραγωγή του ΣΚΑΙ φαίνεται πως τρόλαρε τον Τριαντάφυλλο, με τη μουσική που επέλεξε να βάλει τη στιγμή των ασκήσεών του, ενώ το twitter, όπως ήταν λογικό, δεν έχασε ευκαιρία για να σχολιάσει.

Όταν βρήκε το “φάντασμα” του Αλέξη Παππά

Ο Τριαντάφυλλος του Survivor 4 glomex

Ως γνωστόν, ο Τριαντάφυλλος είχε άριστες σχέσεις με τον Αλέξη Παππά. Η αποχώρηση του τελευταίου, όμως, αν και για τους περισσότερους αποτέλεσε αφορμή… φιέστας, στον ίδιο στοίχισε. “Με την αποχώρηση του Άλεξ έγινε κάτι αδιανόητο, κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών είναι ντροπή”, είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι ο καλός του φίλος έχει αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και για αυτό κατασκεύασε έναν… νέο Αλέξη Παππά από φύλλα!

Όταν το φιλί στο στόμα με τον Μπόγδανο έγινε viral

Survivor 4: Το φιλί Τριαντάφυλλου - Μπόγδανου Youtube


Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος μοιράζονταν την ίδια χαρά κάθε φορά που η ομάδα τους έφερνε πόντο και πανηγύριζαν μαζί, μέχρι που σε μια στιγμή αδρεναλίνης οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα. Οι παίκτες επανέλαβαν το φιλί μετά από μερικά δευτερόλεπτα και το twitter πήρε “φωτιά”.

Πολλοί ήταν εκείνοι που συνέκριναν το φιλί των δύο παικτών του “Survivor 4” με το θρυλικό φιλί της Μπρίντει Σπίαρς και της Μαντόνα, αλλά και με της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στο πρόσφατο ντουέτο τους στο “J2US”. Άλλοι πάλι το παρομοίασαν με το “φιλί του Ιούδα”, αφού ο Ηλίας Μπόγδανος μέχρι πριν από μερικά επεισόδια είχε έχθρα με τον Τριαντάφυλλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα