Survivor: Η Ασημίνα έσπρωξε τους σεκιούριτι για να φιλήσει τον Δάντη

Survivor: Η Ασημίνα έσπρωξε τους σεκιούριτι για να φιλήσει τον Δάντη
Survivor - Ασημίνα glomex skai tv

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου "γκρέμισε" τους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor για να δώσει ένα φιλί στον Χρήστο Δάντη, μετά από 6,5 μήνες.

Πολλές ήταν οι ανατροπές στον ημιτελικό του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/07) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 5 βρέθηκε ο Χρήστος Δάντης, προκειμένου να υποστηρίξει την αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον δημοφιλή τραγουδιστή, για να πει δυο λόγια τρυφερά για την Ασημίνα, με τον ίδιο να πετάει και μια σπόντα για πολιτική πρόταση που δέχτηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ στις κουβέντες δεν είμαι καλός! Στις κουβέντες δεν είμαι καλός, αν και τελευταία η πολιτική σκέφτεται να ασχοληθεί μαζί μου και όχι εγώ μαζί της. Εγώ ξέρω να τα λέω τραγουδιστά για να το αφιερώσω σε όλους αλλά κυρίως στην αγαπημένη μου».

«Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, τι κι αν δεν το δέχεσαι, δεν έχει διαφορά… Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά, ούτε να το σκέφτεσαι, να μην το λέω πια… Σ’ αγαπάω απλά», τραγούδησε ο ίδιος στην σύντροφό του.

Survivor: Το σπρώξιμο της Ασημίνας για ένα φιλί του Δάντη

Εκτός τελικού βρέθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο φετινό Survivor. Βέβαια αυτό που ένοιαζε την 22χρονη ήταν να δει από κοντά τον σύντροφό της.

Βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή «Happy Day», δείχνει την Ασημίνα Χατζηανδρέου να σηκώνεται από τη θέση της και να σπρώχνει τους σεκιούριτι, για να τρέξει στην αγκαλιά του τραγουδιστή και να τον φιλήσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα