Survivor: Η Ασημίνα “ξεσκεπάζει” τον Μαρτίκα και απειλεί με οικειοθελή αποχώρηση

Survivor: Η Ασημίνα “ξεσκεπάζει” τον Μαρτίκα και απειλεί με οικειοθελή αποχώρηση

Το απίστευτο ξέσπασμα της Ασημίνας εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα και οι αποκαλύψεις για τη δράση του στο Survivor 5. Όσα ανέφερε η παίκτρια των Μπλε, ούσα σε απόγνωση.

Άλλη μία ήττα είχαν οι Μαχητές του Survivor 5 στο χθεσινό επεισόδιο στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες να βρίσκονται σε πλήρη απελπισία.

Μόλις τελείωσε το αγώνισμα, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε τον απολογισμό του αναφέροντας πως και να έφερνε νίκες, δεν θα έκανε ιδιαίτερη διαφορά στο σκορ, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να ξεσπά εναντίον του.

“Είμαστε με δεμένα χέρια. Ξεκινάμε πάντα με 2-0 λόγω του Σπύρου και δεν μπορούμε ποτέ να κάνουμε κάποιο λάθος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να κλαίω. Αν συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα, θα φύγω”, είπε αρχικά η παίκτρια.

Survivor: Οι αποκαλύψεις για τον Μαρτίκα

Έπειτα, η παίκτρια των Μπλε (οι οποίοι έχουν να κερδίσουν έπαθλο φαγητού εδώ και 23 μέρες), προέβη σε κάποιες αποκαλύψεις για τον συμπαίκτη της, που σόκαραν.

“Με έπιασε ο Σπύρος πριν από το συμβούλιο στην παραλία και μου είπε να ψηφίσω την Πελαγία στην κάλπη για να μη βγούμε 5-5 και έχουμε τέταρτο υποψήφιο στη ψηφοφορία. Του λέω 6 θα ψηφίσουν την Πελαγία και 4 εσένα, οπότε μην αγχώνεσαι. Μου λέει “άσε κι έχω να πείσω και τα χαζά (Αντρέα και Μαίη), τα οποία δεν με ακούνε”. Ο Ανδρέας αδικείται κι είναι παρέα του Σπύρου, αλλά από πίσω ο τόσο αδίστακτος Σπύρος έρχεται και μου τους λέει μπροστά μου “χαζά”. “Δεν ακούνε τίποτα, έχουν εκτεθεί, όπως κι εσύ αν ακολουθήσεις την Σοφιάννα και την Πελαγία. Όλα τα σχέδια μαζί”, τέτοια μου λέει”, ανέφερε η Ασημίνα και πρόσθεσε ούσα σε απόγνωση:

“Δεν ξέρω γιατί μπήκε αυτός ο άνθρωπος στο παιχνίδι. Με έχει κάνει χάλια. Δεν μου έχουν μάθει από το σπίτι μου το να σε πιάνει ένας άνθρωπος στη γωνία και να σου λέει τέτοια πράγματα. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει”.

Survivor: Απειλεί με αποχώρηση η Ασημίνα

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Ασημίνα συνέχισε να παραληρεί για τον Σπύρο Μαρτίκα αποκαλώντας τον “καραγκιόζη” και “απειλώντας” πως αν δεν φύγει αυτός, θα αποχωρήσει η ίδια.

“Δεν μπορώ άλλο. Δεν θα φύγει, γιατί είναι καραγκιόζης. Άμα φύγει η Πελαγία, θα φύγω μαζί της. Δεν πρόκειται να κάτσω εδώ πέρα να κάνω τα κουμάντα κανενός. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν θα αντέξω άλλη μια βδομάδα αυτόν τον άνθρωπο εδώ”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μπλε.

Μάλιστα, έκανε έκκληση στον κόσμο να την βοηθήσουν. “Ας μας ακούσει κάποιος εκεί έξω και να κάνει κάτι για να σταματήσει να συμβαίνει αυτό το πράγμα”, είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα