Survivor: Η μούντζα στον Σπαλιάρα, το ξέσπασμα Ντάνου και η υποδοχή αεροδρομίου για τον μισθοφόρο

Survivor: Η μούντζα στον Σπαλιάρα, το ξέσπασμα Ντάνου και η υποδοχή αεροδρομίου για τον μισθοφόρο

Ο πιο άστοχος του χθεσινού ματς ήταν ο Κωνστανίνος Βασάλος ο οποίος και βγήκε πρώτος εκτός παιχνιδιού. Αναγνωστόπουλος και Ντάνος έδωσαν μεγάλη μάχη με τον δεύτερο να αναδεικνύεται νικητής. Φόρτιση και ένταση στο show. Όλα έτοιμα για την τελική φάση (Vids)

Στην τελική του φάση πέρασε το Survivor με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τελευταίος παίχτης που αποχώρησε χθες, ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που μονομάχησαν ουσιαστικά στο τέλος για την ασυλία. Έχοντας 3 ζωές ο καθένας, έπαιξαν μέχρι που ο Ντάνος εξάντλησε τις “ζωές” του μισθοφόρου. Οι Σπαλιάρας, Βασάλος και Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση και με βάση την 24ωρη ψηφοφορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε για τον πρώτο.

Στον ημιτελικό του Survivor που θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Τρίτη, θα αγωνιστούν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, καθώς και όποιος από τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Κώστα Αναγνωστόπουλο συγκεντρώσει την υψηλότερη ψηφοφορία μεταξύ του κοινού. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθούν την Δευτέρα.

Τι είδαμε μέχρι τώρα στην τελική φάση;

Την πρόκριση του Κύπριου την περασμένη Τετάρτη και τη χθεσινή νίκη του Αγγελόπουλου ο οποίος κέρδισε και ένα ταξίδι για την Κούβα όπου θα πάει μαζί με τον Μάριο. Στο χθεσινό επεισόδιο ξεχώρισε η κόντρα του Αναγνωστόπουλου με τον Σπαλιάρα, με τον πρώτο να μουτζώνει τον δεύτερο, κίνηση που μπορεί να του στοιχίσει στη ψηφοφορία.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στιγμιότυπο ήταν το συναισθηματικό ξέσπασμα του Ντάνου, ο οποίος έμεινε τελευταίος στην καλύβα από την ομάδα των Διάσημων. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως ο τελευταίος άνθρωπος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor από τη Δομινικανή δημοκρατία είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Αμέσως μετά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε κλάματα μετά την ένταση του αγωνίσματος. “Νομίζω ότι ο Κώστας σίγουρα αγωνιστικά το αξίζει περισσότερο. Έχει πετύχει πολύ περισσότερες νίκες και του εύχομαι καλή επιτυχία και στην συνέχεια όπως και στον Κωνσταντίνο” είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας. “Θα ήθελα να μπω στην τετράδα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί από εκεί και μετά. Από την άλλη όμως ειλικρινά αισθάνομαι πολύ γεμάτος και σίγουρα είναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο”, κατέληξε.

Η συνέχεια:

Οι Ντάνος και Μάριος είναι λοιπόν στον ημιτελικό, εκεί όπου θα βρεθεί και ένας εκ των Κωνσταντίνου Βασάλου και Κώστα Αναγνωστόπουλου. Το κοινό θα αποφασίσει τη Δευτέρα (3/7) με ψηφοφορία για το ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα.

Το ίδιο σκηνικό και στον ημιτελικό (4/7), όπου με νέα ψηφοφορία θα βγουν οι δύο παίκτες του τελικού. Το φινάλε του Survivor θα είναι ζωντανό και θα διεξαχθεί στην Ελλάδα (5/7) όπου και πάλι το κοινό θα έχει τον λόγο αποφασίζοντας τον νικητή που θα πάρει τις 100.000 ευρώ. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι με την αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός.

Αποθεώθηκε ο “μισθοφόρος”

Οι παίκτες του Survivor έφθασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ελλάδα για τον τελικό του reality και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποθεώθηκε από φίλους και συγγενείς στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μάλιστα, το φαν κλαμπ του “μισθοφόρου” στο facebook ανέβασε βίντεο από την άφιξη των φιναλίστ του Survivor στο Ελ. Βενιζέλος, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να γνωρίζει την αποθέωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα