Survivor – Μαριαλένα: Η επική αντίδραση της γιαγιάς της όταν τη ρώτησαν για τον Κατσούλη

Survivor – Μαριαλένα: Η επική αντίδραση της γιαγιάς της όταν τη ρώτησαν για τον Κατσούλη
Η γιαγιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη glomex

Μέλη της οικογένειας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μίλησαν για την πορεία της στο Survivor. Την παράσταση, ωστόσο, "έκλεψε" η γιαγιά της παίκτριας.

Η εκπομπή “Ευτυχείτε” βρέθηκε στη γειτονιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, της νεαρής γυμνάστριας που έχει απασχολήσει αρκετά τους τηλεθεατές κατά τους τελευταίους μήνες, μέσα από τη συμμετοχής της στο Survivor 4.

Μέλη της οικογένειας της Μαριαλένας μίλησαν για την πορεία της στο Survivor, ενώ δήλωσαν περήφανοι για την παρουσία της στο παιχνίδι, αλλά και για το ήθος της.

Survivor 4: Η γειτονιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Survivor 4: Η γιαγιά της Μαριαλένας δε θέλει να ακούει για τον Κατσούλη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις της γιαγιάς της Μαριαλένας για την εγγονή της και κυρίως για τον… πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

“Την αγαπάω και τη θαυμάζω πάρα πολύ. Όταν χάνει ή χτυπάει και στεναχωριέται, κλαίω και στεναχωριέμαι και εγώ. Είναι καλό παιδί. Ήρθε με χαιρέτησε πριν φύγει, με φίλησε και έφυγε. Είναι δυνατόν να μη μας λείπει; Αν ζω θέλω να τη δω νυφούλα. Τον Σάκη δεν τον συμπαθώ. Η Μαριαλένα είχε πάει στο παιχνίδι πριν τον Σάκη”, είχε χαρακτηριστικά.

Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας ζητά τη στήριξη του κόσμου

Η μαμά της Μαριαλένας, από την άλλη, δήλωσε πως θέλει η κόρη της να κερδίσει το Survivor και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αλλά είναι δύσκολο να κερδίσει αν δεν την στηρίξει ο κόσμος.

Όταν η ίδια ρωτήθηκε για τον Τριαντάφυλλο και αν συναντήθηκαν, δήλωσε: “Τον περιμένω να έρθει. Ήταν να έρθει προχθές και χθες, αλλά μία εγώ με τις δουλειές, μία εκείνος, δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα