Survivor: Μία αποχώρηση, μία βίλα και το “Πανούλη πρόσεχε!”

Survivor: Μία αποχώρηση, μία βίλα και το “Πανούλη πρόσεχε!”

Μία χειρονομία του Πάνου προς την Κατερίνα άναψε τα αίματα - Ποιος αποχώρησε, ποιοι παραμένουν στο παιχνίδι, πώς διαμορφώνεται το κλίμα στις ομάδες

Εκτός Survivor βρίσκεται η Ντάρια Τουρόβνικ μιας και έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Στο παιχνίδι έμειναν ο Νάσος Παπαργύροπουλος και η Ροδάνθη Καπαρού, που εξασφάλισαν την παραμονή τους από τους τηλεθεατές.

Κατά την αποχώρησή της, η Ντάρια δήλωσε:

“Αισθάνομαι πάρα πολύ παράξενα, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι. Δυστυχώς τελείωσε αυτό το ταξίδι για μένα. Όσο και να ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, ήρθε αυτή η μέρα που θα φύγω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, όλα αυτά που περάσαμε μαζί. Θα μου μείνει αξέχαστη η εμπειρία, όλο αυτό το ταξίδι είναι μοναδικό. Δεν μπορείς να το ξαναζήσεις”.

Νωρίτερα μαχητές και Διάσημοι για ακόμα μια φορά κλήθηκαν να μπουν στον αγωνιστικό στίβο και να τα δώσουν όλα με τους Διάσημους να κερδίζουν με 10-2. Οι παίκτες των Διασήμων είχαν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν σε μια εντυπωσιακή βίλα με πισίνα και να απολαύσουν εκτός από τις ανέσεις και ένα πλούσιο γεύμα.

Κατά το αγώνισμα, ο Πάνος Θεοδώρου έκανε μια χειρονομία προς την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία και σχολιάστηκε αρνητικά. Πάνω στην ένταση του αγώνα την έδειξε με το δάχτυλο και της φώναξε. Εκείνη αντέδρασε και του είπε “Πανούλη πρόσεχε”. Πάντως, ο Πάνος Θεοδώρου κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα