Μητέρα Τριαντάφυλλου: “Θέλω να φύγει από το Survivor ο γιος μου”

Μητέρα Τριαντάφυλλου: “Θέλω να φύγει από το Survivor ο γιος μου”
Ο Τριαντάφυλλος Glomex

Την επιθυμία της ο Τριαντάφυλλος να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor για να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, εξέφρασε η μητέρα του. "Όπως τον βλέπω πικραίνομαι καθημερινά", είπε.

“Πολύ στεναχωριέμαι, δεν υπάρχουν λόγια”, δήλωσε η μητέρα του Τριαντάφυλλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και αναφερόμενη στα άσχημα λόγια που λέγονται για το γιο της και παίκτη του Survivor.

Ακόμα η μητέρα ενός από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor εξέφρασε την επιθυμία της να γυρίσει ο γιος της πίσω στην Ελλάδα. “Καθημερινά επικοινωνώ με τη γυναίκα του. Μιλάμε και με τον εγγονό μου, περιμένει πότε θα γυρίσει ο μπαμπάς του. Ο γιος μου είναι ένα μεγάλο παιδί. Είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει μετά από λίγο το ξεχνάει. Οπωσδήποτε θέλω να φύγει από το Survivor γιατί όπως τον βλέπω πικραίνομαι καθημερινά”, είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά δήλωσε σήμερα πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη λόγω της έντονης κριτικής που δέχονται οι δύο παίκτες του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, ο νομικός εκπρόσωπος του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη, κ. Στέλιος Σούρλας αποκάλυψε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 πως οι δύο παίκτες τον έχουν εξουσιοδοτήσει, ώστε να προχωρήσει σε μηνύσεις, εάν τα πράγματα ξεφύγουν στους σχολιασμούς για τους δύο παίκτες.

“Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπουν στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν κριτική. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανείς είναι οι απειλές. Έχω λευκή επιταγή από τους δύο σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει να ενεργήσω αυτοβούλως. Οι οικογένειές τους φοβούνται επειδή δέχονται απειλές με τα μηνύματα σε social media”, τόνισε ο κ. Σούρλας.

“Όταν η δημόσια κριτική παραβιάζει τις διατάξεις του ποινικού κώδικα το μόνο μέσο προστασία είναι να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη”, συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο δικηγόρος στο “Πρωινό”:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα