Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Παππάς προχωρούν σε μηνύσεις

Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Παππάς προχωρούν σε μηνύσεις
Survivor 4: Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου και Αλέξης Παππάς youtube printscreen

Ο νομικός εκπρόσωπος του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη υποστήριξε πως οι δυο παίκτες του έχουν δώσει "λευκή επιταγή", ώστε να προχωρήσει σε μηνύσεις. Δείτε όλα όσα δήλωσε.

Στη Δικαιοσύνη θα καταφύγει ο δικηγόρος των Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου λόγω της έντονης κριτικής που δέχονται οι δύο παίκτες του Survivor 4.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη, κ. Στέλιος Σούρλας αποκάλυψε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 πως οι δύο παίκτες τον έχουν εξουσιοδοτήσει, ώστε να προχωρήσει σε μηνύσεις, εάν τα πράγματα ξεφύγουν στους σχολιασμούς για τους δύο παίκτες.

“Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπουν στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν κριτική. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανείς είναι οι απειλές. Έχω λευκή επιταγή από τους δύο σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει να ενεργήσω αυτοβούλως. Οι οικογένειές τους φοβούνται επειδή δέχονται απειλές με τα μηνύματα σε social media”, τόνισε ο κ. Σούρλας.

“Όταν η δημόσια κριτική παραβιάζει τις διατάξεις του ποινικού κώδικα το μόνο μέσο προστασία είναι να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη”, συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο δικηγόρος στο “Πρωινό”:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα