Survivor: Ο Λιανός έριξε βόμβα ανατροπής – Η ανακοίνωση που τρέλανε τους παίκτες

Survivor: Ο Λιανός έριξε βόμβα ανατροπής – Η ανακοίνωση που τρέλανε τους παίκτες
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον επόμενο αγώνα πριν από την αποχώρηση, τρέλανε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και έχει άρωμα Ρουμανίας.

Στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για σήμερα όλοι οι παίκτες του Survivor ήταν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν, μετά από τρία αγωνίσματα, το κολιέ ασυλίας και να βρεθούν στην πλεονεκτική θέση να υποδείξουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Λίγο πριν να ξεκινήσει το αγώνισμα ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση που τους σόκαρε.

Τους έπιασε προ εκπλήξεως αποκαλύπτοντάς τους πως στο επεισόδιο της Κυριακής οι παίκτες του Ελληνικού Survivor θα αντιμετωπίσουν τους παίκτες του Survivor της Ρουμανίας.

“Θα έχετε τη χαρά να αγωνιστείτε σε έναν μεικτό αγώνα με τους Survivors της Ρουμανίας. Οι δυο φιναλίστ που θα φθάσουν σήμερα στην τελική αναμέτρηση θα είναι οι αρχηγοί των δυο νέων ομάδων. Μόνος περιορισμός είναι ότι οι δυο κοπέλες θα πρέπει να είναι σε διαφορετικές ομάδες. Σας περιμένουν πώς και πώς οι survivors της Ρουμανίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα