Survivor: Ο πιο κρίσιμος αγώνας της χρονιάς – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Ο πιο κρίσιμος αγώνας της χρονιάς – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor Instagram/survivorgreece

Τραυματισμούς, ανατροπές και πολλή αγωνία λίγο πριν τη διαμόρφωση της τετράδας του μεγάλου τελικού του φετινού Survivor. Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Έτοιμοι να επιστρέψουν στην Ελλάδα δηλώνουν οι παίκτες του Survivor, το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία και η διαμόρφωση της τελικής τετράδας που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο είναι πιο κοντά από ποτέ.

Οι πέντε εναπομείναντες παίκτες στο επεισόδιο της Πέμπτης (30/06) ρίχτηκαν στη μάχη για το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, η κατάκτηση της οποίας χαρίζει σε κάποιον μία απευθείας θέση στον ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Στάθη Σχίζα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη Σοϊλέδη, χτύπησε σε ένα από τα εμπόδια του στίβου μάχης και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο ισχίο του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει και να αποχωρήσει από τον αγώνα με φορείο.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ρίχτηκε στη μάχη διεκδικώντας την ασυλία με μοναδικό στόχο αν την κερδίσει να μπορέσει να σώσει τον Στάθη Σχίζα, καθώς η ίδια είναι ήδη υποψήφια προς αποχώρηση, όμως ο αντίπαλός της, Άρης Σοϊλέδης δεν της έκανε τη χάρη και την απέκλεισε, στέλνοντας την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Μαίη Εμμανουηλίδου απευθείας στο Γαλάτσι.

Ωστόσο, ένας τραυματισμός περίμενε και τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ασημίνα έχασε την ισορροπία του και πατώντας σε λακούβα του γύρισε ο αστράγαλος, με τον ίδιο να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει από τους πόνους.

Τελικά, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω και τελικά αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά νικητής και φόρεσε το κολιέ της ατομικής ασυλίας, “κλειδώνοντας” τη δική του θέση στον τελικό του Survivor 2022.

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι πέντε παίκτες του reality επιβίωσης βρέθηκαν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, που μαζί με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους των παικτών από τις οποίες προέκυψε πως ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Στάθης Σχίζας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα