Survivor: Ο σοβαρός τραυματισμός του Φάνη “παγώνει” τους πάντες – Αποχωρεί από το ριάλιτι;

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor glomex

Κόκκινοι και Μπλε επιστρέφουν στον στίβο μάχης του Survivor και αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όμως μία απρόσμενη εξέλιξη ανατρέπει τα πάντα.

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά για τους παίκτες του Survivor 2024 και οι αναταραχές δεν έχουν τέλος, κυρίως για τους Κόκκινους οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας τους, μετά το “αντάρτικο” του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Ρικουνάκη στην τελευταία μονομαχία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατηγορεί για ακόμη μια φορά τον Τζέιμς Καφετζής, λέγοντας πως ο παίκτης των Μπλε προπόνησε τον Νίκο Ρικουνάκη για να φύγει ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Όπως λέει χαρακτηριστικά στο trailer του σημερινού επεισοδίου η Ασημίνα, “είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν να παραμείνει ο Χριστόφορος στο παιχνίδι. Δεν είναι φίλοι ο Ρικουνάκης με τον Τζέιμς, πότε πρόλαβαν να γίνουν, ούτε ένα τηλέφωνο δεν θα τον πάρει τον Ρικουνάκη όταν βγουν έξω ο Τζέιμς“.

Κόκκινοι και Μπλε συναντιούνται στον στίβο μάχης για το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας που συνοδεύεται και από έπαθλο φαγητού και όσο οι συζητήσεις Γιώργου και Γιάννη και Τζέιμς και Φάνη συνεχίζονται, ένα ατύχημα ταράζει τους πάντες.

Όπως φαίνεται στο trailer, ο Φάνης λίγο πριν φτάσει στον στόχο πέφτει στο έδαφος και φαίνεται να σφαδάζει, ενώ τον παίρνει στα χέρια ο Γιάννης Περπατάρης. Η Χρύσα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, ενώ βλέπουμε ένα σκάφος της παραγωγής να αποχωρεί από το νησί του Άγιου Δομίνικου, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο παίκτης χρειάζεται να νοσηλευτεί.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Κυριακής (24/03)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα