Survivor: Οι έξι φορές που πήγαν να ‘φάνε’ τον Ντάνο

Survivor: Οι έξι φορές που πήγαν να ‘φάνε’ τον Ντάνο
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε αγώνισμα του πρώτου κύκλου του Survivor

Από την "αλήθεια και το ψέμα" της Σόφης Πασχάλη, στην έλλειψη εμπιστοσύνης της Βαλαβάνη και τον καβγά με τον Χανταμπάκη, ως την προσπάθεια των Μαχητών να "πετάξουν" εκτός τον Αγγελόπουλο που βάδιζε σταθερά προς τη νίκη

Κατηγορήθηκε για ψέματα και διπροσωπίες, βίωση την απόρριψη της πρώτης του ομάδας με το καλημέρα, κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον Στέλιο Χανταμπάκη, αντιμετώπισε την καχυποψία της Ευριδίκης Βαλαβάνη και της μισής ομάδας των Διασήμων και βρέθηκε προτεινόμενος περισσότερες φορές από κάθε άλλο παίκτη στην ομάδα. Κι όμως, το βράδυ της Τετάρτης, ο Ντάνος ήταν στον τελικό του Survivor και επιβεβαιώνοντας όλα τα προγνωστικά επικράτησε με βάση την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ανατρέχουμε στο παιχνίδι και όλες τις φορές που ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιμετώπισε την αντιπαλότητα των συμπαικτών του, αλλά με την αθλητική του απόδοση και την υποστήριξη του τηλεοπτικού κοινού ξεπέρασε κάθε εμπόδιο

Η προδοσία με το καλημέρα

Αν και οι παίκτες των Μαχητών πλήρωσαν μάλλον ακριβά την απερισκεψία τους αυτή, ο Ντάνος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνε με το καλημέρα. Με το τέλος του πρώτου αγωνίσματος και τη νίκη των Μαχητών, η ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει έναν παίκτη να περάσει στην αντίπαλη ομάδα. Οι Μαχητές ψήφισαν μαζικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο με οκτώ ψήφους και όσου παρέμειναν στο παιχνίδι τους επόμενους μήνες, το πλήρωσαν με έξι σερί ήττες και ατελείωτη πείνα.

Το ψέμα απέναντι στην αλήθεια

“Δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου ποσοστού του συνόλου της ομάδας” δήλωσε η αθλητικογράφος δίνοντας την ψήφο της στον Αγγελόπουλο, επιβεβαιώνοντας μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους, η οποία και ήταν προφανής από τα προηγούμενα επεισόδια.

“Αυτό που είμαι δεν φοράει πολλές φορεσιές, γιατί η ειλικρίνεια φοράει μία. Το ψέμα φοράει πολλές… Εύχομαι οι συμπαίκτες μου να έχουν φανερώσει την αλήθεια” έλεγε η Σόφη Πασχάλη πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ αφού αγκάλιασε όλους τους παίκτες ανέφερε πως θα ήθελε να χαιρετίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο μόνο δια χειραψίας.

Ντάνος VS Κλίκας

Η “κλίκα των 5” όπως την αποκάλεσαν οι τηλεθεατές στα social media, επιχείρησε από νωρίς να στοχοποιήσει τον νικητή του παιχνιδιού, ενώ ήταν εμφανές πως ως ένα σημείο του παιχνιδιού οι ψηφοφορίες γίνονταν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να βγαίνει προτεινόμενος όποιος δεν βρισκόταν κοντά στους πέντε αυτούς παίκτες.

Κι αν ως την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη υπήρχαν ακόμη αμφιβολίες για το που βρίσκεται η αλήθεια και το ψέμα, μετά και τον καυγά με τον Στέλιο Χανταμπάκη, άρχισαν πολλά πράγματα να ξεκαθαρίζουν.

Ωστόσο, πέντε ψήφοι στράφηκαν και στην επόμενη ψηφοφορία απέναντι στον Ντάνο που ομολογουμένως ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας των Διασήμων και σημαντικός παράγοντας για τις νίκες τους απέναντι στους Μαχητές. Εκείνο που δεν γνώριζαν οι παίκτες τότε, ήταν πως το τηλεοπτικό κοινό είχε σχηματίσει πολύ θετική εικόνα για τον μετέπειτα νικητή και μιας και είχε εκείνο την τελική απόφαση δεν θα τον άφηνε ποτέ να αποχωρήσει.

Έτσι, ο Στέλιος Χανταμπάκης, έπειτα από μια έντονη κόντρα και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου που τον έβγαλε προτεινόμενο είδε την “νέμεση” του τηλεοπτικού κοινού να τον στέλνει πίσω στην Ελλάδα.

Ντάνος VS Κλίκας – Round 2

Φυσικά οι παίκτες που περιστοιχίζονταν όπως φαινόταν τουλάχιστον από τα παιχνίδια πέριξ του Στέλιου Χανταμπάκη εξακολούθησαν στο ίδιο μοτίβο και έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγήκε προτεινόμενος για μια ακόμη φορά, αυτή τη φορά απέναντι στους Λάουρα Νάργες, Κώστα Κοκκινάκη και Λάμπρο Χούτο. Ο ποδοσφαιριστής πλήρωσε την “καλή του σχέση” με τον Στέλιο και αποχώρησε.

Ο Ντάνος μόνος του και όλοι τους

Τι κι αν χτύπησε η Βαλαβάνη, τι κι αν αγωνίστηκε μόνος εναντίον όλων, 15 φορές μέσα σε ένα βράδυ. Ο Ντάνος κατάφερε να κερδίσει για τους Διάσημους. Ο επίλογος της ομάδας των Διασήμων που κατέρρευσε, απέδειξε πως εκείνος που της έδινε τη δύναμη να κερδίζει ήταν ένας και μόνο παίκτης.

Και όμως, ο Ντάνος έδωσε 15 σερί αγώνες και κέρδισε τους 10! Τελικό σκορ 10-6. Το αγώνισμα απαιτούσε δηλαδή ισορροπία αφού οι δύο παίκτες ανέβαιναν σε μία δοκό πάνω από πισίνα και προσπαθούσαν να ρίξουν ο ένας τον άλλο μέσα στο νερό. Τη διαφορά έκανε η απόδοση του απέναντι στον Σπαλιάρα, εναντίον του οποίου κατέγραψε πέντε νίκες και καμία ήττα.

Απέναντι στον Μάριο τα βρήκε σκούρα, αφού σε τέσσερις αγώνες που έδωσαν, έχασε τους τρεις και κέρδισε μόνο μία φορά.

Το αγώνισμα έγινε προσωπική υπόθεση

Προς το τέλος του παιχνιδιού και αφού οι Διάσημοι είχαν υποστεί πανωλεθρία, μένοντας με μόλις δύο παίκτες, επιχειρήθηκε η τελευταία απόπειρα να βγει εκτός ο δυνατός παίκτης τους. Αν και σε γενικές γραμμές κάτι τέτοιο φάνηκε λογικό, η μεγάλη ψηφοφορία δημοφιλίας των τηλεθεατών καθιστούσε αδύνατη μια τέτοια εξέλιξη. Έτσι, ως το τελευταίο αγώνισμα όπου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε τη δεύτερη ασυλία – εισιτήριο για τον ημιτελικό βγήκε προτεινόμενος δύο ακόμη φορές.

Στην πρώτη ατομική δοκιμασία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με ένα “δύο στα δύο” στη σειρά, ανακηρύχθηκε νικητής και πήρε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο με προορισμό το αεροδρόμιο και από εκεί για το έπαθλο του αγωνίσματος. Ως σωστός τζέντλεμαν μάλιστα, ο Ντάνος επέλεξε τις κυρίες του παιχνιδιού για να μοιραστεί μαζί τους τα “καλούδια” της νίκης του.

Με τους Μαχητές σε πολύ καλή φόρμα, η παρέα των Βασάλου, Αναγνωστόπουλου και Ιωαννίδη δεν ψήφισαν ποτέ τον αντίπαλο στην κάλπη, τηρώντας έναν άγραφο κανόνα “fair play”, ωστόσο τον έχριζαν προτεινόμενο προκειμένου να αποφύγουν την αποχώρηση κάποιου από εκείνους.

Και μπορεί ο Ντάνος να έδειξε μια μικρή κόπωση προς το τέλος, με αποτέλεσμα ο πρώτος που πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό να είναι ο Μάριος, στο τέλος όμως έδειξε ποιος είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα