Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις Μαριαλένας – Κόρο μετά τον αποκλεισμό τους από τον τελικό

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις Μαριαλένας – Κόρο μετά τον αποκλεισμό τους από τον τελικό
Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Γιώργος Κoρομι instagram @survivorgreece

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κορόμι, λίγο μετά τον αποκλεισμό τους από ημιτελικό του Survivor 4.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Κορομι και Ηλίας Μπόγδανος μπήκαν στην “αρένα” του Άλσους Γαλατσίου για τις δύο θέσεις του τελικού του Survivor.

Μετά από ώρες αγωνίας και αφού ο Κόρο είχε ήδη αποχωρήσει, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, λίγο μετά ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Μαριαλένα καταλαμβάνει την τρίτη θέση της ψηφοφορίας και πως για το μεγάλο έπαθλο θα κονταροχτυπηθούν ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μαριαλένα και Κόρο έδωσαν την δική τους μάχη για να καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο το κοινό προτίμησε να στηρίξει τον Σάκη και τον Ηλία.

Τις πρώτες τους δηλώσεις έκαναν οι δύο παίκτες που έμειναν εκτός τελικού, λίγο μετά τη μεγάλη βραδιά.

Η Μαριαλένα δήλωσε ευγνώμων που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι την ψήφισαν, τονίζοντας πως θεωρεί μεγάλη επιτυχία που έφτασε στην τρίτη θέση.

Από την άλλη, ο Κόρο έκανε λόγο για μια μοναδική εμπειρία, ενώ ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη που έδειξε στο πρόσωπό του για έξι και πλέον μήνες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα