Survivor: Όλοι οι υποψήφιοι – Η μεγάλη αλλαγή στις αποχωρήσεις

Survivor: Όλοι οι υποψήφιοι – Η μεγάλη αλλαγή στις αποχωρήσεις
Το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο "Survivor 4". Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τα επεισόδια και τις αποχωρήσεις που θα βλέπουμε.

Συμπληρώθηκε η τριάδα των υποψήφιων παικτών προς αποχώρηση στο “Survivor 4” της Τρίτης (08/06), με τη νέα διαδικασία που ακολουθείται έπειτα από την αλλαγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σε ατομικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκείνος που κέρδισε την τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας και έτσι κλήθηκε να υποδείξει ένα συμπαίκτη του. Ο ίδιος δήλωσε πως το κολιέ της ασυλίας τον βαραίνει και ότι θεωρεί πολύ δύσκολη τη διαδικασία στο σημείο που έχουν φτάσει όλοι οι παίκτες, ωστόσο, “έδωσε” τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως ανέφερε, την θαυμάζει πολύ αγωνιστικά, αλλά είναι μια παίκτρια με την οποία δεν υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες και έτσι δεν είναι τόσο κοντά.

Στο σημείο εκείνο, ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να παρέμβει, ζητώντας από τον Ηλία Μπόγδανο, τον Γιώργο Λιανό και την παραγωγή του “Survivor 4” να πάρει τη θέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

“Η Μαριαλένα είναι εδώ από την πρώτη μέρα, είναι το άλλο μου μισό. Έχει περάσει πάρα πολλά, ο πρώτος της στόχος ήταν να φτάσει στο ατομικό και ξέρω πόσο πολύ θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Θέλω πάρα πολύ να πάρω εγώ αυτό το ρίσκο αυτή τη βδομάδα. Το μόνο που μπορώ να κάνω για αυτό τον άνθρωπο, για όσα μου έχει προσφέρει στο παιχνίδι και στη ζωή μας είναι να πάρω τη θέση της”, δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αναφέρει πως δεν συμφωνεί.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανακοίνωση σχετικά με τις αποχωρήσεις του “Survivor 4”, οι οποίες πλέον αλλάζουν ημέρα.

“Να ενημερώσω και εσάς και τους τηλεθεατές, ότι επειδή με το νέο σύστημα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και μία αποχώρηση, θα υπάρξει μια αλλαγή. Η αποχώρηση δεν θα γίνει Τετάρτη, δεν θα έχουμε επεισόδιο. Η αποχώρηση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Πλέον, οι λίγες αποχωρήσεις που έχουν απομείνει θα γίνονται κάθε Κυριακή”, δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα