Survivor: Πιάστηκε στα “πράσα” η Ελευθερίου – Η στιγμή που κρυφακούει τη συνέντευξη του Μαρτίκα

Survivor: Πιάστηκε στα “πράσα” η Ελευθερίου – Η στιγμή που κρυφακούει τη συνέντευξη του Μαρτίκα
Survivor All Star Glomex

Η παραγωγή του Survivor All Star αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας "τσακώνουν" την Ελευθερία Ελευθερίου πίσω από θάμνους να κρυφακούει την προσωπική συνέντευξή του. "Τι έκανες; Πόση ώρα είσαι εκεί;".

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star απόψε, Τετάρτη (08/03), στον ΣΚΑΙ, και οι εντάσεις θα είναι πολλές.

Όπως βλέπουμε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, τα “αίματα” ανάβουν όταν η παραγωγή του Survivor αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας, πιάνουν στα “πράσα” την Ελευθερία Ελευθερίου να κρυφακούει τη συνέντευξή του, κρυμμένη πίσω από θάμνους.

“Τι έκανες εκεί; Πόση ώρα είσαι εκεί; Πάμε σε παρακαλώ”, ακούγεται να λέει ένας από τους ανθρώπους της παραγωγής στη γνωστή τραγουδίστρια.

“Κατάλαβες τι γίνεται; Τα άκουσε όλα. Άκουσε όλων των παιδιών τις συνεντεύξεις”, λέει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στη συνέχεια, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, ο παίκτης “ξεσκεπάζει” μπροστά σε όλους την Ελευθερία, αναφέροντας τι συνέβη.

“Κρύφτηκε εκεί που καθόμαστε για τις προσωπικές μας συνεντεύξεις, τουλάχιστον στα 2 μέτρα, και άκουσε μέχρι το τέλος την προσωπική μου συνέντευξη. Να ξέρετε ότι έχει υποκλαπεί η προσωπική σας συνέντευξη και επικοινωνία σας με τον κόσμο λέει χαρακτηριστικά.

Η ίδια προσπαθεί να δικαιολογηθεί, δηλώνοντας: “Ότι αν εγώ γνώριζα τι λέει ο καθένας στις προσωπικές του συνεντεύξεις, θα κινούμουν διαφορετικά στο ριάλιτί μου”.

Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Κόκκινων αυτό το περιστατικό;

Ταυτόχρονα, θα δούμε ένα μεγάλο ξέσπασμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου τη στιγμή του αγώνα επικοινωνίας.

Οι Μπλε από την άλλη πλευρά βλέπουν τον Ηλία και τον Παναγιώτη σε συνεχή αντιπαράθεση, ενώ ο Ηλίας αποκαλύπτει κρυφές συναντήσεις…

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (08/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα