Survivor: Πυρά Στέλλας κατά Σταυρούλας – “Έχεις μεγάλη έπαρση και δεν θα σου βγει σε καλό”

Survivor: Πυρά Στέλλας κατά Σταυρούλας – “Έχεις μεγάλη έπαρση και δεν θα σου βγει σε καλό”
Η Στέλλα Ανδρεάδουα glomex

Στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των παικτών του Survivor All Star ήταν η έπαρση της Σταυρούλας, μετά την αποχώρησή της.

Επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (02/07) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι παίκτες πια δεν κρύβουν τα σχέδιά τους που θα τους φέρουν όλο και πιο κοντά στην τελική φάση.

Ένα από αυτά τα σχέδια, όπως αποκαλύφθηκε στο σημερινό επεισόδιο ήταν και η αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Σε αυτό μάλιστα σύσσωμη σχεδόν η πεντάδα των φιναλίστ ξέσπασε κατά της πρώην παίκτριας της μπλε ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης.

Η πεντάδα των φιναλίστ ξέσπασε κατά της πρώην παίκτριας, λίγο μετά την αποχώρησή της, τονίζοντας πως η Σταυρούλα είχε μια έπαρση σαν χαρακτήρας.

“Πότε Σταυρούλα μάς κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση και το θεωρείς αυτό; Το ότι είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά, ναι, αδιαμφησβήτητα αλλά για να βρισκόμαστε εμείς εδώ ίσως κάτι να έχουμε κάνει καλά! Ίσως αναρωτήθηκες αν αξίζουμε και βρισκόμαστε εδώ πέρα; Αναρωτήθηκες αν ο κόσμος θέλει να μας βλέπει εδώ; Κάποιοι παίκτες παραμένοντας 8, 9, 10 φορές; Έχεις, Σταυρούλα μου, τεράστια έπαρση και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό”, είπε η Στέλλα Ανδρεάδου μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Στην συνέχεια η Στέλλα μίλησε και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη για την συμπεριφορά της Σταυρούλας. «Έχει αποδείξει και όλοι το γνωρίζουμε ότι η Σταυρούλα δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες. Βγάζει μια ζήλια, βγάζει ένα κόμπλεξ και έχει αποδείξει ότι οι παρέες της είναι μόνο άνδρες. Εγώ πιστεύω ότι την πείραξε πιο πολύ πως παρέμεινα εγώ στο παιχνίδι και αποχώρησε αυτή πρώτη παρά όλα τα υπόλοιπα. Έχω ακούσει πολλά πράγματα που έχει πει πίσω από την πλάτη μου, με έχει χαρακτηρίσει και στην έξω ζωή και εδώ μέσα στο παιχνίδι και για αυτό είχα πει ότι δεν ταιριάζουμε πολύ. Γιατί έβλεπα πράγματα που δεν μου ταιριάζουν σαν χαρακτήρας, έβλεπα μια έπαρση, έβλεπα ότι κινούταν λίγο περίεργα οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ παρέα με αυτό το άτομο».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα