Survivor: Ρεκόρ ψήφων στην αποχώρηση Τριαντάφυλλου – Πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν

Survivor: Ρεκόρ ψήφων στην αποχώρηση Τριαντάφυλλου – Πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ρεκόρ εισπράξεων από τα τηλεφωνήματα στην αποχώρηση της Τετάρτης. Πόσα λεφτά μπήκαν στο ταμείο του "Survivor 4" από την τελευταία ψηφοφορία.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αμφιλεγόμενους παίκτες στο “Survivor 4”, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (02/06).

Η αποχώρηση του γνωστού τραγουδιστή αποτέλεσε τεράστια ανατροπή για το “Survivor 4”, καθώς ο ίδιος υπήρξε υποψήφιος 11 φορές, κάτι που αποδείκνυε πως το τηλεοπτικό κοινό τον στήριζε και ήθελε να τον βλέπει στο παιχνίδι.

Ωστόσο, μπορεί να μην έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, αλλά έφυγε με τις τσέπες γεμάτες, καθώς συγκέντρωσε περίπου 143.000 ευρώ από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ένα αστρονομικό χρηματικό ποσό συγκέντρωσε, όμως, και η παραγωγή του “Survivor 4”, καθώς στην ψηφοφορία της Τετάρτης (02/06) είχαμε ρεκόρ τηλεφωνημάτων και εισπράξεων!

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και όσα δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινό”, στην συγκεκριμένη ψηφοφορία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι που ψήφισαν θετικά τον αγαπημένο τους παίκτη.

Η μάχη ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν πολύ σκληρή και κρίθηκε στο “νήμα”, καθώς οι ψήφοι που έλαβαν οι παίκτες ήταν πολύ κοντά. Μαζί με τον τραγουδιστή, υποψήφιοι ήταν ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα.

Από την ψηφοφορία, πάντως, οι πάροχοι, η Acun Medya και ο ΣΚΑΙ έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα