Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor Facebook / @Survivor Greece

Τέσσερις είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα στο Survivor 5. Ποιος αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο, μετά την ψηφοφορία του κοινού.

Μία ακόμη αποχώρηση θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor 5 στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (02/03) στον ΣΚΑΙ.

Στο αποψινό επεισόδιο, θα δούμε την Ασημίνα να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της και να μιλά ανοιχτά πλέον για τον Χρήστο Δάντη, ενώ στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου φαγητού της εβδομάδας, Διάσημοι και Μαχητές θα ριχτούν στη “μάχη”, βάζοντας τα δυνατά τους.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων φαίνονται αποφασισμένοι να κερδίσουν αυτό το έπαθλο, ωστόσο στον πάγκο των Κόκκινων υπάρχει αρκετή ένταση με την Κάτια Ταραμπάνκο να μην μπορεί να συγκρατήσει τις φωνές της και να τα δίνει όλα για την εμψύχωση των συμπαικτών της.

Την ίδια στιγμή, η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Τσολάκης περιμένουν με αγωνία την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού για το ποιος θα αποχωρήσει τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης και θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Γιάννης Τσολάκης από την ομάδα των Μαχητών, θα είναι αυτός που θα πρέπει να εγκαταλείψει το Survivor.

Survivor: Το trailer της Τετάρτης (02/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα